Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jeleztek a párotoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jeleztek a párotoknak ha elmentetek hogy álljon le?

Figyelt kérdés

Ugye utána elég érzékeny ott lent közvetlen elélvezés után de ha közbeszólsz akkor az energiát vesz el és nem tudsz arra koncentrálni hogy élvezd a pillanatot. Ki hogy jelez ilyenkor a pasijának hogy stop?

Első együttlét előtt állok kíváncsi vagyok ki hogy van ezzel.

2020. jún. 23. 09:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem értem mit magyarázol, normàlisan vàlaszoltak a kérdésedre.

Én azt szoktam csinàlni, hogy az alhasánál vagy combjánàl eltolom. Nekem ahogy kezdődik az orgazmus jobb ha megáll a pasi és csak bennem tartja. Utàna meg elmondom neki h nekem így jó és legközelebb tudni fogja. Nem agysebészet

2020. jún. 23. 10:39
 12/16 A kérdező kommentje:

5. Nem érted.

Abban egytértek hogy amikor nekem szar lehet neki épp a legjobb, erre is gondoltam, nem kell azt hinni hogy itt mindenki hülye és tanácsra vágyik. De szintén elkanyarodtunk, nem erről szól a kérdés.

Én nem tippeket várok tőletek, nincsen szükségem rá. Egyszerűen érdekel ki hogy csinálja. Páran azért már felfogták a kérdést.

2020. jún. 23. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Én kockás zászlót szoktam lengetni 🏁🏁🏁
2020. jún. 23. 11:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Kezemmel visszatartom. Orálnál a fejét, egyébként ahol épp érem, testét, lábát...
2020. jún. 23. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:

,,nem kell azt hinni hogy itt mindenki hülye és tanácsra vágyik''

Szerintem az hogy valaki tanácsolta hogy hogyan csináld, egyértelművé teszi, hogy ő hogyan oldja vagy oldotta meg eddigi élete során ezt a dolgot. Használni kellene egy kicsit az agyad kérdező, mert kezdesz szánalmas szintet megütni azzal, hogy másokat szólsz le, hogy nem tudják értelmezni a kérdésed. Továbbá szerinted ha megkérdezel valakit, hogy ő mit hogy csinál, mert te még nek voltál olyan helyzetben, akkor egyértelműen arra fog mindenki gondolni, hogy tanácsot kérsz. A kérdéseddel is pont ugyanez a helyzet.

2020. jún. 23. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Mielőtt levennéd a bugyidat, elmondod ezt a varázsigét:

"Kedves szexpartnerem! Orgazmus után közvetlenül igen érzékeny leszek odalent. Ezért kérek, orgazmus után ne mozogj tovább. Köszönöm."

Utána vagy rövid pihi után visszatolja a péniszt, és tovább megy a móka amíg el nem élvez, vagy befejezed neki kézzel, szájjal.

Egyébként az sem biztos, hogy előbb mész el mint ő.

2020. jún. 23. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!