Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jeleztek a párotoknak ha elmentetek hogy álljon le?
Ugye utána elég érzékeny ott lent közvetlen elélvezés után de ha közbeszólsz akkor az energiát vesz el és nem tudsz arra koncentrálni hogy élvezd a pillanatot. Ki hogy jelez ilyenkor a pasijának hogy stop?
Első együttlét előtt állok kíváncsi vagyok ki hogy van ezzel.
Nem értem mit magyarázol, normàlisan vàlaszoltak a kérdésedre.
Én azt szoktam csinàlni, hogy az alhasánál vagy combjánàl eltolom. Nekem ahogy kezdődik az orgazmus jobb ha megáll a pasi és csak bennem tartja. Utàna meg elmondom neki h nekem így jó és legközelebb tudni fogja. Nem agysebészet
5. Nem érted.
Abban egytértek hogy amikor nekem szar lehet neki épp a legjobb, erre is gondoltam, nem kell azt hinni hogy itt mindenki hülye és tanácsra vágyik. De szintén elkanyarodtunk, nem erről szól a kérdés.
Én nem tippeket várok tőletek, nincsen szükségem rá. Egyszerűen érdekel ki hogy csinálja. Páran azért már felfogták a kérdést.
,,nem kell azt hinni hogy itt mindenki hülye és tanácsra vágyik''
Szerintem az hogy valaki tanácsolta hogy hogyan csináld, egyértelművé teszi, hogy ő hogyan oldja vagy oldotta meg eddigi élete során ezt a dolgot. Használni kellene egy kicsit az agyad kérdező, mert kezdesz szánalmas szintet megütni azzal, hogy másokat szólsz le, hogy nem tudják értelmezni a kérdésed. Továbbá szerinted ha megkérdezel valakit, hogy ő mit hogy csinál, mert te még nek voltál olyan helyzetben, akkor egyértelműen arra fog mindenki gondolni, hogy tanácsot kérsz. A kérdéseddel is pont ugyanez a helyzet.
Mielőtt levennéd a bugyidat, elmondod ezt a varázsigét:
"Kedves szexpartnerem! Orgazmus után közvetlenül igen érzékeny leszek odalent. Ezért kérek, orgazmus után ne mozogj tovább. Köszönöm."
Utána vagy rövid pihi után visszatolja a péniszt, és tovább megy a móka amíg el nem élvez, vagy befejezed neki kézzel, szájjal.
Egyébként az sem biztos, hogy előbb mész el mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!