Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jeleztek a párotoknak ha elmentetek hogy álljon le?
Figyelt kérdés
Ugye utána elég érzékeny ott lent közvetlen elélvezés után de ha közbeszólsz akkor az energiát vesz el és nem tudsz arra koncentrálni hogy élvezd a pillanatot. Ki hogy jelez ilyenkor a pasijának hogy stop?
Első együttlét előtt állok kíváncsi vagyok ki hogy van ezzel.
2020. jún. 23. 09:30
1/16 A kérdező kommentje:
Most ugye ezt láthatja is a pasi de én arra gondolok hogy ne akkor álljon le amikor már egyértelmű mert akkor elég kellemetlen mivel érzékeny hanem van egy pont amikor hirtelen kell abbahagynia hogy jó legyen és ezt ő nem tudja.
2020. jún. 23. 09:32
2/16 anonim válasza:
Markold meg valamijét amikor stop és előtte ezt mond el neki, hogy így csinálja mert neked így sikerül. Nem agysebészet a kommunikáció.. :D
3/16 anonim válasza:
Úgy hogy megbeszélem vele szex után, hogyha elélveztem, akkor utána érzékeny lesz nagyon az adott terület és kellemetlenné válik a dolog. Ennyi. Utána oedig figyel rá, ha látja rajtad hogy elmentél akkor pedig megkérdezi hogy folytassa vagy inkább álljon le. Nem nagy tudomány kommunikálni a pároddal.
4/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy másokat lazán leugattok miközben ti vagytok azok akik értelmezni sem tudtok egy halál egyszerű kérdést. 🤷♀️
2020. jún. 23. 09:44
5/16 anonim válasza:
Hármunk közül te nem bírtad értelmezni amit írtunk kérdező.. Részvétem a pasidnak.
6/16 anonim válasza:
Eltolom a fejét vagy ha szex közben akkor ugy tartom magam illetve ugy tolom el hogy érzékelje azt időben
7/16 A kérdező kommentje:
5.Harmadjára sikerül válaszolni a kérdésre? Tiednek is..
2020. jún. 23. 09:58
8/16 anonim válasza:
Eltolom, vagy mondom, annyira sok energiát nekem nem vesze el, csak annyit mondok h most elég, vagy állj, de előtte megbeszélheted vele hogy egyszer elmész és utána ne folytassa
9/16 anonim válasza:
Le lett írva a megoldás. Nem szex közben kell megmondani neki, hogy mi a szar számodra, hanem lehet erről felnőtt emberek módjára beszélni is. Ne az adott pillanatot tedd tönkre. Igaz, neked az kehet h0gy pont akkor nem a legélvezetesebb, de neki igen. Legalább azt az egy alkalmat amíg befejezi bírd ki, utána pedig lehet erről egy alkalmas pillanatban beszélni. Te nem értelmezed a leírtakat.
3-as vagyok
10/16 anonim válasza:
Egyébként még annyi, hogy azt sem tudod mennyire lenne szex során neked ott érzékeny, mivel nem volt még aktusban részed, szóval szerintem nem kellene leugatnod senkit sem, főleg azokat nem, akik normálisan írtak neked normális megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!