Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha veszünk egy 160 centi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszünk egy 160 centi magas, átlagos izomzatú (edzeni nem járó) nőt szintén átlagos csontsűrűséggel, maximum hány kiló lehet ahhoz, hogy még képesek legyetek vonzónak látni, férfiak?

Figyelt kérdés

Ha hízik, akkor mindenhová hízik kb. egyenletesen, nem a segge lesz látványosan nagyobb a teste többi részéhez képest, és nem is a hasa meg a melle.

(Direkt nem a jelenlegi testalkatomat akarom mutogatni, ugyanis ingadozó a súlyom, szóval arra vagyok kíváncsi, hogy milyen keretek között "kellene" mozognom.)

2020. jún. 22. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erre így nehéz válaszolni. Kereshetsz a netről képet a max és min súlyoddal. Igazából ez nagyon alkatfüggő.
2020. jún. 23. 00:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Nézd, én megpróbáltam magamról összeválogatni párat, csak szerintem nem sok mindent tudsz majd belőle levonni (mindig is utáltam a fotózkodást):

[link]

A max. szerintem erre hasonlított:

[link]

2020. jún. 23. 01:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szép vagy, ez is az is jól áll:)
2020. jún. 23. 01:45
 14/15 A kérdező kommentje:
A vékonyabbik kiadásban jobban tetszem magamnak (ahhoz képest most olyan 6 kiló plusz van rajtam, tehát közelebb állok hozzá, mint a másikhoz), de örülök, ha valakinek oké mindkettő.
2020. jún. 23. 03:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A 78 kicsit talán sok, 65 körül lehet a legjobb.
2020. jún. 23. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!