Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit tennétek ha a barátnőtökről ez kiderülne?
Figyelt kérdés
Pár hónapja együtt vagytok amikor bevallja régen legénybúcsúkban táncolt és egyéb "extra szolgáltatást" is nyújtott2020. jún. 22. 15:36
A kérdező szavazást indított:
Elfogadnám a múltjával együtt
Hidegen hagyna
Egyből kidobnám
50 szavazat
1/9 kisördög1 válasza:
Izgatna hogy egy kis r.banc volt :)
2/9 anonim válasza:
Alapból azt jelöltem meg, hogy elfogadnám de azért biztos megütne, főleg ha én teljesen más személyiségnek ismertem volna meg. Lehet bántana is a dolog de ha tényleg szeretném akkor ez olyan dolog lenne amit lenyelnék, mert a múlttal nagyon nincs mit tenni.
3/9 anonim válasza:
Kényes kérdés. Alapjába véve ha időben jelzi akkor nem érdekel a múltja, viszont ez nem hónapokat jelent, hanem az ismerkedési szakaszt vagy legrosszabb esetben az első hónapban. Hagyja meg a lehetőséget, hogy eldöntsem, hogy ez zavar-e vagy sem ne akkor dobja be amikor már jobban kezd kötődni az ember... Szóval ebben a helyzetben nem tudom pontosan mit lépnék, hiszen félrevezetett, de legalább a végén ő bökte ki ha elég későn is. Valószínűleg az aktuális érzelmektől és helyzettől függne a lépésem. 30/F
5/9 A kérdező kommentje:
Extra szolgáltatás alatt szexet értsetek de csak szimpátia alapján
2020. jún. 22. 15:51
6/9 anonim válasza:
Azt csinál a testével amit akar, szóban nem bántanám.
Viszont valójában nem tudnám onnantól kezdve valami sokra tartani.
7/9 anonim válasza:
Nem ez alapján ítélném meg, nyilván volt valami oka, hogy összejöttem vele. Ha nyíltan beszélne erről, nem ítélném el.
8/9 anonim válasza:
elfogadnám. mert örülök ha van nőm. nem válogatok nagyon.
9/9 mikeXxX válasza:
Alapba nem jönne össze a dolog mert pár "tesztemen" biztosan elvérezne és nem is jönnék vele össze. De a kérdés miatt tegyük fel ez lenne ami nagyon tetszene hogy őszinte volt ez nálam jópont viszont emiatt nem lenne többet nő a szemembe amit tett régen. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!