Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányoknál miért van ez így?
Azt vettem észre, hogy kb. 18 évtől felfelé aki még szűz, az pettingelni sem akar, csak majd kapcsolatban az igazival, ha X hónapig állta a sarat a fiú, átkelt a vizes árkon, és levágta a 7 fejű sárkányt.
Viszont van nagyon sok túlfűtött leány, aki kb 20-30 perc beszélgetés után már a falat kaparja, szinte könyörög, hogy nyalják ki. Ez utóbbiakról kiderül, hogy kb majdnem kiskorúak. Ez így a két véglet. Miért lehet ez?
Az újabb generációkon (mai fiatalok- furcsa ezt mondani 24 évesen), azt vettem észre, hogy túl hamar akarnak felnőni. Látják, hogy szexelni felnőttes, menő dolog, de ugyanez elmondható az alkoholról és a cigiről is. Szerintem meg akarnak felelni egy társadalmi nyomásnak. Be akarják bizonyítani, hogy ők is elég nagyon ezekhez a dolgokhoz.
Kiskorúként még az volt a legnagyobb problémám, hogy lemaradtam a kedvenc mesémről vagy hogy a haverom nem ért rá lejönni bringázni, de változnak az idők. :D
24F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!