Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányoknál miért van ez így?
Azt vettem észre, hogy kb. 18 évtől felfelé aki még szűz, az pettingelni sem akar, csak majd kapcsolatban az igazival, ha X hónapig állta a sarat a fiú, átkelt a vizes árkon, és levágta a 7 fejű sárkányt.
Viszont van nagyon sok túlfűtött leány, aki kb 20-30 perc beszélgetés után már a falat kaparja, szinte könyörög, hogy nyalják ki. Ez utóbbiakról kiderül, hogy kb majdnem kiskorúak. Ez így a két véglet. Miért lehet ez?
Én tudom mit, vagy inkább kit szeretnék és ha nem üti meg azt a szintet a férfi, akkor inkább dobom.
Lehet szűzen halok meg, de nem érdekel.
Inkább várok sokáig,minthogy elhamarkodva döntsek, aztán azon idegeskedjek nap mint nap, hogy uhh de el....tam, nem őt kellett volna választanom első pasimnak.
Mielott vki megkérdezné 20 éves vagyok.
Az emberek személyisége, vágyai és hogy kinél milyen gyorsan alakul ki a bizalom nem csak fekete vagy fehér, minden ember egyedi! Ne skatulyázz, ne általánosíts.
Nem csak ez a két véglet van, hanem közte még milliónyi árnyalat (s ők vannak többségben). Az úgymond fehérmájú nők között is, nem csak fiatalok vannak, hanem minden életkorban. Ettől a nők többségének még kell egy alap bizalom hogy valakivel ágyba bújjanak. Ha nem is feltétlen évek kérdése.
Szerintem valahol a kérdező jól látja a dolgot, csak kihagyta azt, hogy vannak ugye kivételek..:D
Én 19 vagyok és szűz. Nem várom el majd a sráctól az extrán sok várakozást és a sárkányt, de szerintem várok majd kb egy hónapot mielőtt lefeküdnék valakivel..(mondjuk ez szerintem nagyon helyzettől fog függeni) Abban a hónapban, viszont természetesen a petting is benne lenne szerintem😄 Vagyis most persze mindent úgy mondok, hogy ugye nulla tapasztalatom van, viszont így 19 évesen már nem igazán érzem azt, hogy nem állnék rá készen:D
De a lényeg az, hogy akik már így 18+an még szűzek, azok nem fognak csak így belevágni valami kreténnel, ha már ennyit vártak xd Általában valami különleges srácra várnak és kb a tökéletes élményt akarják.. ezért nehéz őket megfektetni gyorsan..:D
Azok a kiskorúak pedig iszonyat naivak és pont felélett bennük az az érzés, hogy tartozni akarnak valakihez. Sokan úgy érzik ettől lesznek felnőttek, illetve ezzel tudják magukhoz láncolni a srácot🤷🏻♀️
21 éves nő vagyok, és szűz.
Nem vagyok prűd, sőt, azért szédítem a pasikat elég rendesen. Sokszor szemétnek érzem magam, amiért a külsőmet használom a "hülyítésre", de aki csak a szexre megy, az meg is érdemli.
Én jól érzem magam így, nem szeretnék elhamarkodott döntést hozzni.
Vannak fontosabb dolgok is a szexnél, ha jön egy külsőre-belsőre okés pasi, akkor nem leszek semmi jónak az elrontója, addig marad a hülyítés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!