Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hová szeretitek vagy hová engeditek hogy elvezzen a pasi?
Figyelt kérdés
Korodat is ird oda2020. jún. 18. 21:56
2/9 anonim válasza:
Bárhova, csak a hajamra ne.
Szeretem ha az arcomra, számba, cicimre, popsimra, puncimra, puncimba élvez.
3/9 anonim válasza:
punci és száj a kedvencem, szeretem, ha a férfi dönti el, hova szeretné. arcra is izgalmas tud lenni, csak általában akkor pont nem az arcomra, hanem tipikusan a hajamba vagy a szemembe szokott menni :D de ha jó volt a szex, egye fene, azt sem bánom
4/9 anonim válasza:
Arcomon kivul barhova. (Attol is csak azert tartanek, mert a szembe kerulve gyulladast okoz es nekem az eros allergiam miatt alspvetoen erzekeny sajnos a szemem.)
27N
5/9 anonim válasza:
Leginkább azt szeretem ha a számban élvez el miközben fejjel lefelé vagyok és érzem, ahogy lecsorog a torkomon és érzem azt a finom ízt. 23L
6/9 anonim válasza:
Gumiba meg a számba. Esetleg zsebkendőbe is mehet ha az a vágya
7/9 anonim válasza:
Arcon kívül bárhova. Has, száj...de leginkább punciba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!