Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hová szeretitek ha élvez a pasi?
Figyelt kérdés
Korod is ird oda.2020. máj. 15. 20:17
A kérdező szavazást indított:
Punciba
Puncira
Száj
Arc
Has
Mell
Popsi
Gumi
Zsepi
Kéz
29 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Irjatok le azt is, hogy miért oda szeretitek 😊
2020. máj. 15. 20:22
2/7 anonim válasza:
Számba,arcomra,popsimba,mellre.26l
3/7 anonim válasza:
Punciba, szájba, popsiba.
Szerintem jobb ha magamban érzem.
5/7 anonim válasza:
Punciba nem próbáltam soha, pedig kíváncsi lennék rá, de nem vagyok hajlandó fogamzásgátlót szedni (meg nincs is rá szükségem, mert szingli vagyok), gumiban meg nincs értelme, anélkül meg biztos, hogy nem engedem. Igazából csak a számba volt eddig, de nincs vele bajom.
21/L
6/7 anonim válasza:
Mind1 csak ne a szemembe fogamzásgátlót nem szedek szóval adjon pénzt abortuszra mert kölykezni nem fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!