Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek, ha a pasi mélyen letolja a farkát a szátokba vagy inkább kellemetlen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 08:42
1/12 anonim válasza:
Szerintem tolj le egy 18/4,5-es dildót magadnak, azután rájössz.
2/12 anonim válasza:
Nagyon sok lány van aki örömet akar okozni, és megpróbálja a tőle telhető legjobbat, és szeretik, ha a férfi is próbálja lentbb tolni, de ezt tényleg csak finoman, és addig amíg bírja a lány, ettől több már taszítja őket, de azért próbálkoznak ők is.
3/12 anonim válasza:
Elviselhető az örömszerzés miatt, de ahogy az egyes írta csak úgy a kis kacsókáddal nyúlj már le a saját garatodba és rájössz kellemes érzés-e.
4/12 anonim válasza:
Kellemetlen, dugj le bármit a torkodon és kipróbálhatod
6/12 anonim válasza:
Kérdező, te szereted a fuldoklás és hányás kombinációját?
Nagyon érdekes érzés, van aki biztosan nagyon szereti, (lehet hogy te is) de van aki meg nagyon utálja (például én).
7/12 Kozodd válasza:
Én imádom ha keményen letolják a farkat a torkomba és csurog a nyálam. Palinak ennél nagyobb örömet nem tudunk adni (szex terén) csajok!
8/12 Lil_Peep_Fan válasza:
Én meglehetősen élvezném😏
18/F
9/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem sokszor eggyből a torkomba élveznek így ! Ami nagyon jó
10/12 anonim válasza:
igen, én pl szeretem nagyon. imádom, amikor a pasi dugja a szám, megfogja a fejem és rászorítja, hogy alig kapok levegőt. totál be tudok nedvesedni ettől, utána ha megdug, épphogy belémhatol és pár tolás után elmegyek.
de ehhoz hozzátartozik, hogy csak olyannal szeretem ezt csinálni, akit szeretek és megbízok benne. ja és nekem pl elég gyenge az öklendezési reflexem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!