Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, számotokra mi lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra mi lehet olyan zavaró egy fiatal lányban, hogy visszautasítsátok a szexet?

Figyelt kérdés
Több férfinak is írtam, hogy érdekelné-e szexkapcsolat, vagy csak egyszeri alkalom, erre olyan durva visszautasításokat kaptam, hogy az életkedvem is elment. Van fent rólam kép, így nem tűnhettem kamunak. Átlagos embereknek írtam, ilyen 30-50 közöttieknek, mivel ők vannak a legtöbben. 18L
2020. jún. 18. 08:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Ez most komoly? 33 vagyok, de egy ilyen korút, ha nem borzalmasan csúnya, tuti nem utasítanék vissza...
2020. jún. 18. 09:26
 12/28 anonim ***** válasza:

Ha elküldöd nekem is a képeket, akkor megpróbálok adni egy indokot, hogy miért nem. Ha pedig tetszel, akkor bármi meglehet még a későbbiekben.

22F

2020. jún. 18. 09:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

De, kamunak tűntél.

Na, nem úgy kamunak.

Lehet, hogy a képeken te vagy, de ez a férfiaknak "túl szép hogy igaz legyen" kategória.

Általában ők azok akik kezdeményeznek a nőknél + ők a "vadászok", szeretnének becserkészni téged, te meg fiatal kis friss 18 éves lány létedre nekikezdesz magadtól hogy "na akkor szex".

Szerintem azt hitték hogy szívatod őket. De ezt mondjuk könnyű lenne megmondani, ha leírod, hogy milyen szövegekkel utasítottak vissza, amitől az életkedved is elment.

2020. jún. 18. 09:54
 14/28 anonim ***** válasza:
72%
Tudod mi a baj? Hogy 18 évesen ilyen eszközökhöz folyamodsz. Erre ráérsz majd 40 évesen, 18 évesen, ha nem vagy madárijesztő, akkor annyi normális pasit szedhetsz össze, akár komolyabb kapcsolatra is, amennyit akarsz.
2020. jún. 18. 10:17
 15/28 anonim ***** válasza:
72%

Lehet nem jöttél be nekik, vagy azt hitték, hogy pénzt akarsz érte.

Az is lehet, hogy a stílusoddal volt valami.

2020. jún. 18. 10:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig van ilyen srácok.

Egy távoli lány ismerősöm a neten megismerkedett egy pasival. Elutazott hozzá , hogy majd szexelgetnek egész hétvégén. A lány 18-19 éves volt ekkor, anorexiás, borotvált hajú, nem sminkelte magát. Egyáltalán nem volt benne semmi nőies.

Emberünknek élőben nem jött be a lány, így nem lett szex. De hogy a kislánynak ne kelljen este utazgatni ott aludt.

Reggel újra bepróbálkozott a pasinál, aki újra elutasította. A lánynak elborult az agya es megszurkálta a pasit..

True story..

2020. jún. 18. 10:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ami engem meglep, az a "durva" visszautasítás. Ha valaki regisztrál egy ilyen társkereső oldalra, miért durváskodik, ha valaki megkeresi? Miért nem lehet normálisan, a másik megbántása nélkül kommunikálni? Szerintem ilyen bunkóságra nem mentség az, hogy nem tetszettél nekik. Egyszerűen sikerült bunkókat kifognod.
2020. jún. 18. 10:36
 18/28 anonim ***** válasza:
77%
Én nem utasítok el senkit. Persze, ha rám 45 éves pasira rám ír egy 18 éves lány, akkor futok egy-két kört, hogy kiderítsem nem kamu -e, de élből nem utasítom el (főleg, mert tudom, hogy jó pasi vagyok, az ilyen korú lányoknak meg bejön a korosztályom :D )
2020. jún. 18. 10:37
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
Ronda lehetsz.
2020. jún. 18. 11:11
 20/28 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet mert így nehéz bármit is mondani.
2020. jún. 18. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!