Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, számotokra mi lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra mi lehet olyan zavaró egy fiatal lányban, hogy visszautasítsátok a szexet?

Figyelt kérdés
Több férfinak is írtam, hogy érdekelné-e szexkapcsolat, vagy csak egyszeri alkalom, erre olyan durva visszautasításokat kaptam, hogy az életkedvem is elment. Van fent rólam kép, így nem tűnhettem kamunak. Átlagos embereknek írtam, ilyen 30-50 közöttieknek, mivel ők vannak a legtöbben. 18L
2020. jún. 18. 08:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%

Nekem biztos,hogy nem írtál.

Egyébként meg nem is akarom elhinni.

2020. jún. 18. 09:07
 2/28 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem a gyakorin keresgélek...
2020. jún. 18. 09:09
 3/28 anonim ***** válasza:
76%

Értem. Végül is észszerű.

Egyébként nem tudom, mi lenne az a dolog,ami miatt visszautasítanék egy 18 évest.

Talán túl csúnya...

2020. jún. 18. 09:12
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül nehéz.
2020. jún. 18. 09:14
 5/28 anonim ***** válasza:
19%

Tuti hogy nem vették komolyan. Vagy lehet mégis túl átlagon felüli férfiak voltak, akik sok megkeresést kapnak, és esetleg te pont nem jöttél be nekik.

Amúgy én is ebbe a korosztályba tartozok, ha gondolod írhatsz és küldhetek képet is :)

2020. jún. 18. 09:18
 6/28 anonim ***** válasza:
17%

Mert lassan 30 éves leszek és még szűz vagyok. Ezek után, ha egy fiatal 18 éves lány egyből szexet akarna tőlem egy kicsit kamunak hinném... valami gyökér aki unatkozik otthonról és kitett egy képet egy csajról fú de nagy dolog most szerzek neked 300 ilyen képet.

Viszont ha valahogy lejönne a profilodról hogy mégsem kamu, jól kiverném magamnak, örömömben sírnék is és úgy meghúználak másnap hogy csak na 🙂 Az álmom válna valóra...

2020. jún. 18. 09:19
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy legyen egy hasznos válasz is. Akkor tuti elutasítanálak ha nem lennének fogaid..
2020. jún. 18. 09:20
 8/28 A kérdező kommentje:
Fogaim vannak, mind megvan, természetesen... Csináltam olyan fotót is, ami bebizonyította, hogy nem vagyok kamu, pl rákattintottam a profilképére a laptopomon, odahajoltam, azt fotóztam, erre le lettem tiltva, kb hülyét csináltam magamban többször is a semmiért...
2020. jún. 18. 09:22
 9/28 A kérdező kommentje:
*Magamról..
2020. jún. 18. 09:22
 10/28 anonim ***** válasza:
56%

lehet kinézet a gond

de nálam pl alapból offos a téma, ha nagyon eltérnek a vágyaink, vagy épp nyomulós a csaj

minden értelemben, ez a "itt vagyok dugjál már meg" típus is akivel nem lehet normálisat beszélgetni, csak a szex-szex-szex és mit hogyan csinálna (mint a kiéhezett tinifiúcskák itt is), vagy épp azt érzem szexet mond, de jóval többre vágyik

nekem kell a megfelelő harmónia, vágyak ahhoz, hogy akarjak valakit

normális és erotikus beszélgetésből is lett már komolyabb, szexkapcsolatnál több, viszont sok csaj van akit kihagytam még annak ellenére is, hogy jó volt a hangulat

ha valaki sima mezei szexet keres és semmi extrát nem látok a dologban, akkor is kihagyom

alkatra főleg a husisabb alkat izgat, de a vékonyabb partner sem gond, viszont ilyen téren többet kell nyújtson amiért nagyon vágyom rá

27F

2020. jún. 18. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!