Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasi is reagál így?
Figyelt kérdés
Ugye nem csak engem izgatnak fel nagyon a 14-18 éves vékonyabb lányok akiken feszül a farmer és köldökig vagy köldök felettig fel van húzva?Állandóan felizgulok ha ilyen csajokat látok,a baj csak az hogy én már 36 éves vagyok.2020. jún. 16. 10:44
1/12 anonim válasza:
Természetes dolog, de 18 alatt már paragrafusos a történet. Amilyen idióták a mai tinik, egy 18 évest simán ágyba csalhatnál. Az alatt nem éri meg.
2/12 anonim válasza:
Nem. Egyedül téged izgatnak fel a 14-18 éves lányok, más pasikat kizárólag a felnőtt nők izgatnak.
3/12 anonim válasza:
Egy 17-18 éves lány simán izgató, sőt gyakran szexuálisan aktív. Szóval ezzel részemről nincs gond. Az más kérdés hogy egy 14-15 éves lány az nekem gyerek
4/12 anonim válasza:
Hát a 18 éves már nagykorú az nem gond. De azért a 14 éves még kislány és ez lehet gond valahol. Persze azért itt még kell jegyezni hogy a mai csajok hihetetlenül fejlettek. Ismerek én is 16 évest ki simán mondhatja magát husznak. Nem mellesleg pedig a smink is sokat számít anyuci otthon engedi vagy még meg is csinálja neki a szexi sminket. Jó dolgok ezek csak ennek van egy másik oldala is. De vissza térve lehet még időben vagy és egy szakemberrel való beszélgetés segíthet. Persze amíg ez csak fejben van és nincs tett az nem okozhat gondot. De ez egy vékony határ amit könnyű lehet átlépni. Szerintem még az elején foglalkozz ezzel. Nem mellesleg pedig kérdés milyen a szexuális életed otthon ez is sokat számít. Próbálj meg többet szexelni teljesen más dolgot kipróbálni.
5/12 anonim válasza:
Én is meg szoktam nézni ezeket a csajokat pedig már 46 vagyok... De persze helyén is kell tudni kezelni ezt a kérdést... Ezek még szinte gyerekek.
6/12 anonim válasza:
Mostmár értem miért néznek az ilyen 40 körüli férfiak
7/12 anonim válasza:
Ohh... egy 17-18 karátos csajszi nagyon is bejön feszes naciba vagy popsi villantosba igazán izgatóak!
8/12 anonim válasza:
Beteg vagy, jobb, ha felkeresel egy pszichiátert.
9/12 anonim válasza:
persze megértem, de a saját tapasztalatom:
Ha már nagyon rég tartós kapcsolatban vagy, esetleg nős vagy, és hasonló korú nőkkel tartod a kapcsolatot, mint barátok, akkor már nem látsz a 18 éves lányokban mint gyereket. Persze lehetnek szexik és vonzóak, de egy érett, 30-40 éves belevaló nővel sokkal szívesebben töltenéd az estét.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok lefeküdni velük csak megnézem őket...arra voltam kíváncsi más idősebb férfiak is így vannak e ezzel?
2020. jún. 16. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!