Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, hogy egy túl szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy túl szép ember elijeszt benneteket?

Figyelt kérdés

Nem felvágni akarok, de hozzátartozik a történethez, hogy egy sokak által jóképűnek tartott, sportos srác vagyok, modellkedéssel is foglalkozok. Nemrég ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel szeretnék komolyabb kapcsolatot, ő is nyitottnak tűnik rá, de mégis furán viselkedik néha. Egy barátnőjétől próbáltam érdeklődni, mi a probléma, ő pedig azt mondta, hogy a lány azért vacilál, mert "túl szép vagyok". Ennél pontosabbat sajnos nem tudtam meg. Mit tehetnék?

F

2020. jún. 16. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Igen, ez azért gond lehet hosszú távon.

Számomra vannak olyan fiúk, akik kifejezetten egyéjszakások.

Aki túl jól néz ki, jó a stílusa van pénze, minden nő álma stb. azt nehéz megtartani.

Volt egy fiúm, pont emiatt nem akartam járni vele az elején, de azért meggyőzött. Szó szerint a szemem láttára kezdtek ki vele a nők, úgy, hogy én is ott voltam.

Nem is lett egyébként túl hosszú kapcsolat belőle. Én félek, hogy hosszú távon nem tudnám megtartani. Na meg minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és ha egy férfinál állandó a kísértés, akkor előbb elcsábul.

2020. jún. 16. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) az egyéjszakásokkal valóban nincs baj, de ő pont olyan tulajdonságokkal rendelkezik, akivel szívesebben lennék kapcsolatban
2020. jún. 16. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem is volt mar ilyen. L
2020. jún. 16. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:

“ Az üzenet:

Mi lett a vége?” Semmi igazabol, a legtobbszor az ilyen kezdetu ismerkedesnek eleg gyorsan vege szakad. Mar megszoktam, szoval tudom kezelni ugy, ahogy. (Bocsi az offert. :))

2020. jún. 16. 22:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D
2020. jún. 16. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam már hasonló helyzetben, mint te.

Egy sráccal tök alakult volna a dolog és feljött a modellkedés téma. (Engem több helyről kértek fel már eddig, de mindig elutasítottam ezeket az ajánlatokat.) Amikor a srác megtudta, onnantól kezdve ennyi volt a dolog..:/ később egy haverjától tudtam meg, hogy úgy érezte nem tudna megtartani:(

Ez a felfogás amúgy full butaság, úgyhogy remélem a csaj helyesen dönt és megpróbálja veled!

Szurkolok:D

2020. jún. 16. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:

HA kitartó leszel és látja csaj hogy nem minden nap mást hajtassz, akkor lehet előbb utóbb össze is jöhettek.

De amíg nála próbálkozol, eszedbe ne jusson más csajt még csak meg nézni se.

2020. jún. 17. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!