Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első prostizásnál nem állt fel. Mit tegyek hogy ez legközelebb ne forduljon elő?
Még szűz vagyok egyébként.
Megigyak előtte valamit hogy kevésbé legyek feszült?
Velem is pont ez történt.
Igazából nem tudom, hogy akár csak egy kupica után is fogadnak-e
Túlságosan izgulsz. Nekem is ez volt az első pár alkalommal, csak nem prostinál. Egyébként ugyanúgy fizetned kellett végül a semmiért?
Van olyan dolog ami nagyon könnyen felizgat?
Nekem például a csók ilyen, attól elég könnyen kemény leszek.
Ne menj többet prostihoz!
A tested tudja, hogy a szexhez érzelem is kell.
A nők nem gumibabák.
Az élet tele van csapdákkal. Vigyázz! Ez nem jó útirány számodra!
Az igazi bodogság, nem egyenlő egy pillanatnyi szexuális kielégüléssel.
#7 A kommentedből lesír az irígység, meg a tapasztalatlanság!!
Attól, hogy nő vagy, még nyugodtan el mehetnél te is prostihoz!!! Legalább lenne egy kis tapasztalatod, mielőtt ítélkeznél! Én soha sem néztem le a fizetős lányokat, mindíg meg adtam nekik a tiszteletet! Nem gumibabák! Nagyon sok köztük a kedves, jólelkű, rendes lány! Én pl.: imádtam velük beszélgetni is.
Hogy tisztán láss, azt én is elítélem, ha valaki párkapcsolatban van és emellett elmegy az örömlányokhoz! Ha viszont valaki szingli, mint ahogy sejtésem szerint a kérdező is az, akkor semmi kivetnivalóm nincs ellene!
Kérdező! Ne hallgass 7-esre, mert nő létére irígy és tapasztalatlan! Menyj el máskor is, ha jólesik! #6-os voltam!
Először masszázsra menj pár alkalommal.
Ott ilyen problémád nem lesz,ill.,ha mégis,és amikor meztelenül csúszkál rajtad egy jó punci,és akkor nem áll fel,ott más probléma van.
Utána nem lesz annyira fura a normál szexpartnernél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!