Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti legidősebb hany éves pasival szexelnétek? (kort is írjatok)
Nekem a 40 a plafon, de az is csak akkor, ha látom rajta, hogy jól tartja magát.
Lelehet pontozni, de csak őszinte vagyok. :)
18L
Nagyon max 35, ha nem néz ki annyinak.
21/L
Egyszer összevesztem sok évvel ezelőtt itt egy hasonló kérdés alatt egy fiatal lánnyal, aki leszólta a nagy korkülönbséget. Asszem +-5-öt mondott, de irritált a stílus, ahogy előadta, amiből lett egy szóváltás, aztán privátozás, aztán kiderült, hogy egy városban lakunk, aztán találkoztunk, aztán rájött, hogy +20év sem feltétlen nagy korkülönbség :D :D
Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy sokan el sem tudják amúgy képzelni, amíg nem kerülnek olyan szituációba, hogy simán ezek a tol-ig határok nem számítanak, hanem emberfüggő a dolog.
Nagyon sok nő van, sőt a legtöbb az magánál idősebb párt keres, mert az már a korából adódóan anyagilag is jobban állhat stb.
De bírom az ilyen felvetésű dolgokat.
Annak idején a tizenéves korosztály igyekezett 30 év felé barátot találni.
A mostani huszonéves lányok meg a érdekes módon, sokszor a saját korosztályukkal, vagy náluk csak pár évvel idősebb pacákkal akarnak lenni.
Fantasztikus ez a női nem! Ha van pénz, egyébként akkor van minden.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!