Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szexelnétek mások előtt? Úgy értem, egy buliban kicsit berúgva vagy valami hasonló szituációban?
Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 10:22
1/12 anonim válasza:
Persze hogy szexelnenek sok a ribi :D Vannak oarty ribik is. Szet teszik a labuk es a buli osszes kanja megdugja es megszoptatja egy ejjel. :D
3/12 anonim válasza:
Nem voltam még berúgva, szóval nem tudom mit csinálnék. Viszont annyira tartom magam, hogy annyira durván ne igyam le magam, hogy ilyet csináljak. A válaszom: nem, nem csinálnám.
5/12 anonim válasza:
A mi házibulijainkban rendszeresen szexelünk a többiek előtt. Egymástól kapunk kedvet hozzá, miért ne tegyük??
6/12 anonim válasza:
Szándékosan biztos nem. Igaz, engem igzat a tudat, hogy megláthatnak, de így direktbe nem.
7/12 anonim válasza:
Sexelni nem se szoptam már más eleőtt, 18/l
8/12 anonim válasza:
Direktben nem, de előfordulhat buliban, a szabadban is hogy meglátja valaki. S akkor mi van? Ha nem tetszik ne nézze, a magasröptű irigységtől vezérelt véleményét meg tartsa meg magának.
10/12 anonim válasza:
Vannak ilyen csajok berugás nélkül is :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!