Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti legfiatalabb hány éves lánnyal szexelnétek? (Kort is írjatok)
Azzal kezdtem, hogy elmagyaráztam, mi ezzel a probléma. Lásd a második kommente(me)t. Az erőviszonyok egyenlőtlensége a probléma. A két fél érzelmi érettségének a jelentősen eltérő volta a probléma. A szándékok, motivációk feltehető különbözősége a probléma. Az a probléma, hogy egy gyerek beleegyezését egyenértékűnek tekintitek egy felnőtt nő beleegyezésével. A legnagyobb probléma mégis az, hogy észre sem veszitek magatokat, annyira lefoglal titeket a saját phaszotok. Előbb vázoltok fel fals világképet, mintsem hogy megpróbálnátok akár egyetlen pillanat erejéig azoknak a fejével gondolkodni, akiknek a félig még fejletlen idomaira gerjedtek.
Valószínűleg ez volt az utolsó kommentem a topicban, értelmesebbek úgysem lesztek már, de szerencsére kanosabbak sem így, a nyugdíjhoz közel. (Azért javaslom, olvassatok utána, mennyire "fix" világszerte a 14 év, mint beleegyezési korhatár; megsúgom, Magyarország nem a többséghez tartozik ezzel a relatíve alacsony számmal. Van egy olyan érzésem, hogy mennétek ti lejjebb is, ha a büntetőjog nem akadályozna benne titeket.)
"A korosztályt meg jól ismerem, közöttük élek."
Nyolcadikosokból-kilencedikesekből álló háremet tartasz sugar daddy-ként, vagy mi?
31. Nem egészen erről van itt szó. Szexről volt szó a kérdésben és a válaszokban, kivéve nálad . Te azt mondod hogy a fiatalabbat kihasználja az idősebb. De közben (még mindig szexről van szó) a 13-14 évesek kb fele mindenképp szexel. Vagy a saját korosztályával, vagy idősebbekkel. Ha csak kielégülésre vágyik akkor ilyen szempontból mindegy hogy egy 15 éves srác dugja meg, vagy egy 35 éves. Hiszen mindkettő csak megdugja.
Ha szerelemről és kapcsolatról van szó akkor már több igazság tartalmad van. Esélyes hogy a 14 éves bele szeret a másikba, de a felnőtt csak használja. Bár úgy sem törvény szerű, de azért többségében tényleg nem olyan kiegyenlített a dolog.
De arra a legtöbben nem a 14 körül , hanem a 18 körülieket mondanák, vagy még többet.
Petting vagy anál: 14-16
Szex: 17 +
26 / F
Nem sikerült a mondanivalóm lényegét megragadnod. Az egyéjszakázgatás sosem volt a 14 évesek műfaja, ahhoz magasabb szintű érzelmi érettség szükséges; értsd ez alatt a "csak szex és semmi más" szituációk helyén kezelésére való képességet. A lányok többsége egyébként sem a szexualitás és az érzelmek külön lapra helyezéséről híres (erről biztosítani tudlak, lévén, hogy jómagam is nő vagyok), valószínűtlen, hogy pont annak fog ez menni minden gond nélkül, aki alig tapasztalt valamit a testiségből, vagy úgy en bloc az életből. Ugyanis nem, rohadtul nem igaz, hogy a 13-14 évesek körében általános a jobbra-balra kefélgetés:
S aki mégis megteszi, az jellemzően nem kalandot keres kétségbeesetten a zabolázhatatlan szexuális étvágya csillapítására (lol), hanem élete első/második kapcsolatában próbál örömet szerezni a vele nagyjából egykorú pasijának, aki jó esetben odafigyel rá is.
Nem azt mondom, hogy bizonyosan nincs példa arra, amit az 52 éves kolléga előad itt, hanem azt, hogy érdemes lenne figyelembe venni egy átlagos kiscsaj pszichéjének a műkdödését, mert minden esély megvan arra, hogy akit kiszemeltek magatoknak, az úgy fogja megélni a kontaktust, ahogyan a személyes tapasztalatból beszélő #38-as hozzászóló élte meg (elképesztő, hogy némelyikőtök őt is képes volt lepontozni).
40. KB értem mit akarsz mondani. De még kéne értened hogy amit gondolsz nem mindenkire igaz, csak egy rétegre. Egy másikra pedig hogy keresik a szexet, olyanokkal akik képesek adni cuccokat, vagy jó a dumájuk. Persze a lelki éppségük megkérdőjelezhető, de akkor is van ilyen. Én 4 olyan most már felnőttnek is mondható (18 és 22 közti) nőt ismerek akik ilyenek voltak. Nem számított hog, 14 vagy hogy 45 éves, csak legyen pénze cuccokat venni és nézzen ki valahogy. Ezzel a koncepcióval feküdtek le minden héten más pasival.
És ez nem egyedi. Csak kevésbé szeretik észre venni azok akik hisznek a fiatalok ártatlanságában.
Persze nyilván egy ártatlanabb típust felszedni nem olyan szép dolog. De ne gondold hogy mind egyforma. Ahogy mi sem vagyunk azok.
Amúgy a felnőtt nők nagy része sem érett. Akkor velük sem szabad lefeküdni, mert nem képesek helyén kezelni a dolgot? Nekem már menyasszonyok van, tervezzük a közös életét, gyereket szeretnénk nemsokára. És nem 14 éves. Mondhatni hipotetikus és kívülálló a véleményem.
Arra gondoltál, hog, aki szándékosan keresi a fiatal lányokat, az sem véletlen? Nem az akinek volt idősebb, volt fiatalabb és neki minden jó volt. Hanem aki keresi a tiniket. Hogy ő miért teszi? Esélyes hog, az ő lelki világa is sérült már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!