Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti legfiatalabb hány éves lánnyal szexelnétek? (Kort is írjatok)
19-20
25 vagyok, de ahogy öregszem az általam megnézett lányok életkora is ezzel együtt nő. Egyszerűbben kifejezve, nekem mindig is lesz egy 5 év határ
Én általános tendenciákról beszélek. Nem igazán érzem meggyőző érvnek az álláspontom ellen azt, hogy volt egy kellemes éjszakátok ott és akkor. Még ha ezzel a konkrét lánnyal kapcsolatban igazad is lenne (amit nem tudhatsz), akkor sem az a jellemző, hogy valaki 14 évesen telis-tele van szexuális tapasztalattal és megtanulta a helyén kezelni az egyéjszakázgatásokat. Általános iskolából éppen ballagó korosztályról beszélünk, könyörgöm. A #10-es hozzászóló írta jól. Valószínűleg belátnád, ha nem a fütykösödet helyeznéd a téma középpontjába.
49 vagyok. Egy 3x-os szorzót eel tudnék viselni.
Gyengébbeknek 16 éves érett testű csajjal.
16 éves kor mondjuk. 28 vagyok.
Szerintem annyi idősen el tudja dönteni hogy mit szeretne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!