Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak 25-től felfelé!Mennyit fizetnétek hogy lássátok egy fiatal,szexi és szép csaj önkielégítését?;)
Nem a nő "minősége" (árucikk) határozz meg az értékét, hanem a kereslet igénye. Érthetőbben: én egy 10/10-es bombázónak sem fizetnék semennyit sem, mert megkapom őket ingyen is. És vannak olyan incelek, akik bármennyi pénzt megadnak akár egy csúnya lánynak is, ha az megáll nekik.
Szóval édeske, az hogy neked százezert kínáltak, az nem jelenti azt, hogy feltétlen hú de jó nő vagy, csak azt, hogy egy pénzes kretén nagyon dugni akart :P
41:Ez nem jött be,mert eddig minden pasinak tetszettem itt a gyakorin is(!!!) egyetlen kivétellel.😉😉
42:Nem szexelek senkivel,de elég jó nő lehetek,ha valaki 1 óráért ennyit is fizetett volna,mert nem én mondtam neki,hogy ennyit kérek.😘😘
Jólvan, felfogta mindenki, hogy nagggyyon hiper szuper jó nő vagy, csak hagyd már abba a győzködést.😂
Az kínálgatja ennyire a külsejét, aki nem tud mást felajánlani.
46:
*mondd 😉
Mit is mondtál?!😘😘
Na ezen a szellemileg is ott vagyokon nyerítve röhögtem fel :D :D :D
Nem vernéd magad itt gyk-n, ilyen ovis bizonygatós színvonalon, ha annyira ott lennél, mert felfognád, hogy mennyire vagy gáz ;)
És a válaszod alapján nem sikerült értelmezned, amit írtam; szóval hagyjuk ezt a "szellemi" részt :D (#41 vagyok)
De ha gondolod mondok rólad objektív véleményt ;) (Felnőtt, tapasztalt, korrekt férfi vagyok ilyenben.)
48:Nem áll jól ez a nagy frusztráltság!Ha ennyire szexhiányod van,akkor könnyíts magadon!😉😉😉 Olyan jó nőd úgysem lesz,mint,amilyen én vagyok.😏
Még,hogy "objektív vélemény"?!LOL
Még jó,hogy nem is ismersz...szerencsémre!😌😌
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!