Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfikat kérdezem, ugye kiábrándító hogy mikor a lány a hátára fekszik, akkor a kis melle úgy kilapul, hogy a felsőteste inkább hasonlít egy pubertás előtti gyerekére?
18:24-kor senki nem kommentelt, én voltam a 2-es 18:28-kor, és tudod, ha a nagy önérzeted az bántja, hogy ezt a szót használtam, akkor téged már nagyon sokszor bánthattak valami miatt, akár a melleid miatt. Idézőjelbe tettem, mert nem vízről van szó, és nem eltűnik, hanem ellaposodik, elterül (igen, több nagymellű barátnőm volt, a legutolsó 85DD, ha már nagy mellek ;) ), és így ezt a szót tudtam használni most rá. De kérlek, ha annyira bánt, cizelláld túl, írjál regényt, hogy pontosan milyen tevékenységet végez a "nagy melled" hanyatt fekvéskor ;)
...és még egy gondolat
"Meked is nehéz volt megszületned hogy ilyen provokatív kommentet írtál!" - tipikus esete, amikor hallasz egy kifejezést, amit nem igazán értesz, nem is jegyzed meg rendesen, de most itt megvillantod magad...csak ez most nem jött össze :D
"Neki is csak megszületni volt nehéz" - akkor használjuk, ha baromi könnyű élete van valakinek, mindent megkap, mindent elér az életben különösebb erőfeszítés nélkül ;)
ma 23:04
Csak hogy tudd, volt olyan kommentelő, csak jelentve lett mert provokatív volt a kommentje az illetőnek, tele gusztustalan megalázó szavakkal, így az a komment törlődött, azért nem láttad
most már tudom ;)
ettől függetlenül azt a szót használtad (talán sérelmezted), amit én írtam, így ezért is vettem magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!