Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfikat kérdezem, ugye kiábrándító hogy mikor a lány a hátára fekszik, akkor a kis melle úgy kilapul, hogy a felsőteste inkább hasonlít egy pubertás előtti gyerekére?
Figyelt kérdés
Titeket ez mennyire ábrándít ki?2020. jún. 13. 18:22
11/28 anonim válasza:
Nem ábrándít ki! Nem a melleiért szeretem a lányt!
12/28 anonim válasza:
Mutasd meg privátban, és majd én elbeszelgetek róluk veled :D
13/28 anonim válasza:
Ha szilikon lenne, akkor meg állna előre természetellenesen, az meg undorító. Inkább legyen ilyen.
14/28 anonim válasza:
Te is aztán rettentően tisztelhetet a nőket.
15/28 anonim válasza:
Engem nem zavar, nem ábrándít ki. Túl van ez gondolva szerintem.
16/28 anonim válasza:
Nem kiábrándító, mert minden férfi tudja, hogy még a nagyobb cicik is szétterülnek ilyenkor, és kicsinek tűnnek. Undorítóbb az, mikor a természetellenes szilikoncicik állnak hetykesen felfelé, mert látszik, mennyire mű.
17/28 anonim válasza:
Hidd csak el nem az, ha nagyobb a melled akkor is úgyan úgy le lapúl.
18/28 anonim válasza:
Számomra nem kiábrándító! De nem vagyunk egyformák.
19/28 anonim válasza:
Hát nem'tom barátom, speciel én ha a hátán fekszik egy nő meztelen előttem akkor inkább arra gondolok de jó lenne csókolni és ki... és meg...
Ettől ha neked egy nő csak 2 db mellből áll akkor legyél olyan jó a lánnyal, hogy még mielőbb bármi történne köztetek megmondod neki "baby csak a melleid érdekelnek".
20/28 anonim válasza:
ma 18:24
Meked is nehéz volt megszületned hogy ilyen provokatív kommentet írtál!
Nőként azt mondom, hogy nekem nagy mellem van, nem nagyon szoktam figyelni mennyire "folyik szét", viszonylag meglehetősen feszes, van tartása, de háton fekve kicsit szét állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!