Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek melyik a legjobb érzés? Amikor ujjaznak, amikor nyalnak, vagy amikor dugnak titeket?
Barátnőmből kiindulva: nyalás-ujjazás, dugás-ujjazás.
Nyalás-ujjazásnál nagyon szereti ha punciját vagy a popsiját ujjazom.
Dugás-ujjazásnál fordítva szokott rajtam lovagolni (hátát látom) és úgy ujjazom a popsiját vagy kutya pózban ujjazom a popsiját.
Nyalas!!!!!😍
Nekem van huvelyi orgazmusom de az sem olyan intenziv mint egy fergetes nyalas.
3 baratom volt es mindegyikuk sok gyakorlas utan de jol nyalt. Sokkal jobb az oral szerintem..mondom..szerintem....mint maga az aktus.
Szamomra a du..as az kb teljesen mindegy lenne, mert ebben viszont senki sem volt hu dejo. Szerencsere hamar eltudok elvezni de nem ad olyan elvezetet es csak a baratom miatt szexelek 🤷🏼♀️
De lehet ez azert is van mert mindig kis peniszu baratom volt. (14-15cm) 😔
N/24
Ugyanazt mint a 17-es nek:)
Nyalás nálam mindent visz de lehet, hogy nálam is amiatt mert nem valami nagy mérettel rendelkeztek az eddigi partnereim. Amivel nem is lenne semmi gond mert ha tudod haszálni mellékes a méret. De egyik se volt valami kimondottan jó.
A nyalás számomra sokkal intenzívebb élvezetet nyújt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!