Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmagyaráznatok ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyaráznatok ezt?

Figyelt kérdés

Miert tartjátok vonzónak ha egy ferfi nyog szex közben?

Másrészt mit tartotok szexinek egy férfitól szex közben?

2020. jún. 11. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül tartom vonzónak, ha egy férfi nyög. Ami szexi, az az, hogy érzem, hogy vágyik rám, simogat, belém markol, stb.
2020. jún. 11. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt imádom a férfiak hangját, másrészt ez egy jó visszajelzés. Nemtől függetlenül azért szereti az ember ha nyög a partnere, mert ebből tudja hogy jól esik neki amit csinál.
2020. jún. 11. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nemtudom miért, de bejön amikor a férfi élvez és ad ki hangot🤷🏻‍♀️
2020. jún. 11. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Beindulok tőle nagyon
2020. jún. 11. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól esik hallani, hogy élvezi, ez jobban beindít engem is.
2020. jún. 11. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Miert tartjátok vonzónak ha egy ferfi nyog szex közben?"

Egyértelmű jelzése annak, hogy élvezi, és ez mindig jól eső visszajelzés. Engem ráadásul még jobban is beindít, mert nagyon vonzónak tartom a barátom hangját és vonzó a tudat, hogy az, hogy velem van, elveszi tőle a összetett mondatok megfogalmazásához szükséges figyelmet.

"Másrészt mit tartotok szexinek egy férfitól szex közben?"

Egyrészt azt, amit az előző válaszomban írtam. Azt, ahogy átadja magát az érzéseinek, aminek a kettőnk együttléte az ok. Igazából mindent, az egész élményt, ahogy simogat, csókolgat, nyög, dicsér, markol, stb.

2020. jún. 11. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon izgató, nekem sokkal izgatóbb, mint a látvány. Le se lehet írni, milyen hatással van rám, amikor a párom nyög. ☺
2020. jún. 11. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fel tud húzni közben, ha a fülembe nyög. Jó hallani.

Ami szexi, ha egyszerűen tudja mit akar/ mit miért csinál.

2020. jún. 11. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked miért izgató ha egy nő nyög, látod rajta hogy élvezi amit csinálsz, csináltok? Na pont ugyanezért csak fordított felállásban.
2020. jún. 11. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen , kis reakció hogy élvezi.
2020. jún. 26. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!