Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki elmagyarázna nekem ezt a sub-dom dolgot?
Szeretem ha aláznak..
N
Dom- Domina. Aki aláz.
Sub- Sumissive. Akit aláznak.
Én is szeretem a szub szerepet.
L
A dominancia nem csupán az alázásról szól, hanem az akarat érvényesítéséről a másik felett, ahol a sub (alárendelt ) engedi hogy a domináns irányítsa, megtegye vele amit akar, átengedi az akaratát.
Ez a szitu már magában megalázó, de ezt lehet szándékosan fokozni a további alázással.
A felállást ebben a játékban az '1'-es válaszadó megírta.
Amúgy ez genetikailag bennünk van, sokan élvezik megélni...nagyon sokan :)))
Nagyon jól elmondták az előttem szólók! És csak azért, hogy a másik oldalról is legyen valaki, én szeretek Dom lenni! Szeretem érvényre juttatni az akaratom, de érdekes módon csak a szexben. A hétköznapokban kész vagyok minden kompromisszumra ami nem érint hátrányosan. Talán ezért szeretem az ágyban a dominanciát. És ahogy írták, ez nem feltétlenül megalázást jelent. Egyszerűen csak én vagyok a férfi és sok esetben a nő az alárendeltem. Nyilván normális határok között. És ettől függetlenül szeretem, tisztelem, becsülöm őket. Ez inkább csak egy izgalmas játék az erotikával. Akár egy DDLG "kapcsolat".
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!