Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyaráznátok, pontosan milyen dolgokra izgul, akinek lábfétise van? 20/L
És a lábak mely részei izgatják és milyen lábak leginkább? Vékonyak, izmosak? Az x-láb kizáró ok? És a nagy méretű lábfej? A vastag térd taszító?
Írjátok le részletesen légyszi!
Hogy megkopkodik majd a kerdest a labfobias nok😂😂
Nekem speciel a labfej,boka,talpak a gyengeim.Csokolgatasra,nyalogatasra,labbal valo kiveresre,lab masszirozasara,simogatasara izgulok.🙂
17/F
1-2, A nagyméretű lábfejre, annak hajlékonyságára, és aa színére. Én arra is, ha pl.: egy karatés nő rúgást, taposást alkalmaz vele, vagy ha egy domináns nő kényeztetteti;
3, A vékonyabb-, vagy az átlagos női lábfejek tetszenek;
4, Az X-láb sem kizáró ok nálam;
5, Lásd az 1. válaszban;
6, A térd nem releváns számomra;
37F
Hát most kinek mi. Mindenkinél máshogy nyilvánul meg.
Számomra az egész láb látványa vonzó, de csak a vékony. Kissé sportosabb még rendben, de a vastag és túl izmos lábak sem tetszenek (de teljes alakra vonatkozik nálam). Se tetoválás, se sok anyajegy, stb. Emellett fehér bőr, de kissé barnábbal sincs bajom. Lábfej tekintetében teljesen kicsi/közepes, nagy már nem annyira tetszik, emellett "csontosabb". Lábujjak szintúgy. Nehéz azért leírni. Illetve, ha alapból nem tetszik a lány, akkor a lába se vált ki belőlem túl sok vonzalmat. Nálam lényegében tud minden izgalmat kiváltani: puszta látvány, szaglása, puszilgatása, nyalása, de ismétlem csak olyané, aki tetszik és egészséges. Nálam valahogy a kissé büdös láb alapból taszító, de akinek szép a lába + tetszik is a lány, akkor pont teljesen ellenkezőleg: vonzó.
Tehát nálam talp, lábfej, boka, vádli, comb (un. thigh gap is) is tetszik. Harisnyás lábak számomra annyira nem izgatóak, max bokazokni, de leginkább csupasz/mezítláb. X láb függ mennyire. Nagy lábfejjel sincs feltétlen bajom, csak általánosságban inkább a kisebbért vagyok oda. Függ szintúgy attól, hogy milyen. Vastag térd pedig, ha nem zsírtól, akkor azzal sincs bajom. Hát most ez van, tényleg a csontosabb "pálcikalábak" tetszenek, emiatt hiába köveznek néhányan, ízlésem nem változik :D
Én a lábfejre izgulok, azon belül is a talp a mindenem.
Az, hogy nagy, számomra csak jó.
Legyen ápolt, a többi nem számít.
Egyébként én nagy dolgokat nem csinálok vele, csak csókolgatom szex közben a talpát, ennyi.
Nálam például a lábfétis nem csak foot tehát lábfej fétis hanem leg tehát lábszár fétis is.
Szeretem a harisnyás láb, lábfej látványát, vagy szűk farmerben a láb és a belőle kilógó akár mezitlábas lábfej látványát.
Ami például felizgat az a rövidnadrág és fekete nejlonharisnya meg mondjuk egy szép kis Vans Authentic.
Vagy skater szoknya és fekete harisnya balerinacipővel.
Vagy szűk farmer és fekete nejlonharisnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!