Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak extrém fétis a lányokon a körmök alatti piszok vagy a koszos talp felizgat benneteket?
Extrém fétis pl a lányokon a köröm alatti piszok vagy koszos talp koszos tenyér esetleg testszag stb felizgat benneteket szexuálisan?
Ilyen manapság már ritkaság de a régi szép időkben a 20.dik században voltak ám ilyen finom vonzó csajok akik a földeken dolgoztak és munka után egy jól megérdemelt intenzív szexre a Istállóba a szalmák közzé vitték a ilyen csajokat.
Ma már a mai férfiak nagyon válogatósak finyásak nem tudják mi a jó de a igazi heteroszexuális férfiaknak vannak fétiseik ,titeket felizgatnak a ilyen ehhez hasonló fétisek?
És a nőket az miért nem zavarja amikor a kutyájuk a büdös?
Tudjátok milyen büdös tud lenni egy kutya?
Az persze már nem zavarja a nőket amikor a kutyájuk bemászik a ágyukba meg ott van melletük és büdös.
Szerintem a kérdező azt várja, hogy ír végre valaki, és hogy jól kiforgassa a szavait.
Nekem az jön le, kedves kérdező, hogy úgy forgatod az álláspontod, hogy csak azért is bele tudj kötni.
Tessék köss ebbe is bele, hogy milyen igénytelen vagyok, hogy nem tetszenek a büdös női szervek.
A kutya nem büdös, hanem kutyaszagú. Én kifejezetten szeretem az illatukat.
A barátom bőrének természetes illatát is szeretem, de nem az izzadtságét. És nem is mosatlan nemi szervet. Nem is egészséges baktériumokat tenyészteni sem a nemi szervünkön, sem sehol máshol.
Lehet neked ilyen extrém fétised, de nehogy más leszólj másokat azért, mert nekik nincs. Te magad írtad, hogy extrém fétis. Szerintem attól nem lesz valaki kevésbé heteró, hogy nem szereti a mocskot.
Akkor ti betegek vagytok ,mert a embert úgy programozták hogy a fenominokra bukjon vagyis fel kell izgatnia egy női testszagnak egy férfit mert ha undort vált ki belőled akkor valójában meleg vagy csak nem tudsz róla.
A kutya meg taszít az a undorito c..gány szagra hasonlító borzalomra meg nem érzel undort?
Milyen ember vagy te?
Nő vagyok aki szereti a kutyákat.
Igen, a feromon a természetes illat, de nem az izzadtság, nem az egész napos fizikai munka utáni testszag. Én nem is szeretem a tusfürdőt érezni, mert elnyomja a feromonokat, de az nem ugyanaz, mint a bűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!