Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legextrémebb sex és/vagy maszti élményetek?
Vonaton hosszabb úton.
Strandon, vagy csónakázó-tónál nappal.
Szórakozóhelyen leszoptak a tánctéren. Kissé illuminált állapotban voltam.. xd
(Nem javaslom, hogy kipróbáld :D )
A régi, szép emlékű 42-es éjszakai buszon (Batyi-Békás)az akkori barátnőm először levette a bugyiját és kacéran mutatta nekem (hosszú, bő szoknya volt rajta), majd az ölembe ült. Ügyesen kicippzározta a sliccemet, és beillesztette, amit be kellett. Mire a békásmegyeri végállomásra értünk, vastagon telelöktem őt. Valahogy utána mindkettőnket izgatott, hogy leszállás után "folyok" végig a combjain. Mikor hazaértünk egy 5 perces gyalogút után, folytattuk.
(hú de rég volt... basszus)
1) Virágzó repceföldön. A színek, az illatok eszméletlenek voltak. A növény is elég magas, hogy ne lássanak meg.
2) Szabadstrandon - olyan lány napozott egyetlen tangában, hogy szükséges volt könnyíteni a kialakult feszültségen (a vízben).
Egy házibuliban voltam, elég csunyán berugtam és ezt 2 pasi is kihasználta (elmondás szerint).
Nemtudom mi történt, de se a melltartóm, se a bugyim nincs meg azóta.
Mikor mentem haza a puncimból folyt a sperma
Szerencsére nem lett baj, számomra ez elég extrém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!