Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak extrém fétis a lányokon a körmök alatti piszok vagy a koszos talp felizgat benneteket?
Extrém fétis pl a lányokon a köröm alatti piszok vagy koszos talp koszos tenyér esetleg testszag stb felizgat benneteket szexuálisan?
Ilyen manapság már ritkaság de a régi szép időkben a 20.dik században voltak ám ilyen finom vonzó csajok akik a földeken dolgoztak és munka után egy jól megérdemelt intenzív szexre a Istállóba a szalmák közzé vitték a ilyen csajokat.
Ma már a mai férfiak nagyon válogatósak finyásak nem tudják mi a jó de a igazi heteroszexuális férfiaknak vannak fétiseik ,titeket felizgatnak a ilyen ehhez hasonló fétisek?
Nő vagyok, és természetesen nem tusfürdővel mosom a puncim, hanem intim mosóval. Nem szeretném ha felborulna a ph egyensúly, hülye lennék valami lúgos, illatosított szarral mosni a puncim. Illatmentes imtimmosót használok, tehát nem az illatozik rajtam.
Mégsem büdös a puncim soha, mert nem vagyok igénytelen, mindig tiszta vagyok.
Arról nem a normális nők tehetnek hogy neked eddig csak olyanokkal volt dolgod akiknél baj volt a személyes higiéniával és emiatt azt hiszed hogy a punci alapjáraton büdös 🤷♀️
A férfiak még büdösebbek.
De ettől még a nők hiába ápolják a nemi szervüket nem lesz alapjáraton jó illatú mint ahogy egy s..egg lyuk sem lesz alapjáraton jó illatú ha ápolt csak semleges szagú vagyis nincs szaga mert ápolva van.
Ugyanígy van a nemi szerv is ha ápolva van nincs szaga de amúgy nagyon büdös.
De nagyon elkalandoztunk a igazi kérdésemre még nem kaptam választ.
#17 nem vagyunk egyformák lehet te nem is vagy hetero.
Én nem vagyok finnyás nem vagyok válogatós ,minden nőt szeretek lehet duci sovány idős fiatal igényes vagy igénytelen,minden nő megérdemli hogy szeressék.
És vonzodom iszonyatosan a nőkhöz ezért engem inkább felizgat az ha egy nő koszos vagy testszagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!