Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit reagálnátok, ha egy lány így megszivatna titeket?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy fullos lány ismerősötök, akit nagyon kívántok, és mondjuk mikor kettesben lennétek vele folyton utalgatna, hogy kíván titeket, aztán eljut odáig a dolog, hogy letérdel elétek, mert le akar sz*pni, és mikor már majdnem elővenné a farkatokat, akkor benyögné, hogy amúgy nem akar semmit tőletek, és csak szivatott.

Ti mit reagálnátok? :D

Nagyon régen láttam egy ilyen youtube prank videót, onnan jutott eszembe.

2020. jún. 10. 14:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
Biztos hogy lekevernék neki egyet.
2020. jún. 10. 14:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
lexarnám a csajt, nem foglalkoznék vele innentől
2020. jún. 10. 14:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Többet nem lenne lehetősége rá.
2020. jún. 10. 14:12
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Nevetve lepisilném ha ilyet csinálna
2020. jún. 10. 14:15
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Valószínüleg egy kietlen helyről kellene hazasétálnia éjjel. :D
2020. jún. 10. 14:19
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
nem jutna el addig a dolog, mert nem szoktam csak úgy hiphop hagyni, hogy bárki leszpjon, ahhoz azért több kell, mint egy hülye csitri. Esetleg ha nagyon könyörögne, megengedném neki, de inkább ő örülhetne, hogy megteheti, mert én nem vagyok oda az ilyen hiphop kalandokért. Még akivel ismerkedtem, neki se engedtem csak úgy az elején. Lehet fura, de ez van. Meg amúgy sincsenek ilyen komolytalan ismerőseim.
2020. jún. 10. 14:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Épeszű kicsit is rutinosabb pasi időben kiszúrja ha egy csaj csak szórakozik vele, és nagyon hamar kipenderíti a pichába.
2020. jún. 10. 14:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Dühös lennék (leginkább magamra, hogy hagytam magam becsapni), elmondanék pár keresetlen szót, de meg nem ütném, úriember olyat nem csinál. A lány meg szerezne magának egy ellenséget - ha direkt megszívatsz valakit akkor ne lepődj meg ha az illető letörleszti amikor lehetősége van rá.
2020. jún. 10. 14:32
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Előkapnám a 30 centist és elverném vele.
2020. jún. 10. 14:59
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Fel feltüzelt kan tud ezt-azt csinálni, ha nő átveri...
2020. jún. 10. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!