Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hogy reagálnátok rá, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy reagálnátok rá, ha egy lány ezért nem szeretne lefeküdni veletek?

Figyelt kérdés

Először is, nem a barátnőtök, nem vagytok együtt, csak egy lány, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, és volt már róla szó, hogy legyen köztetek valami.

Állítása szerint nem miattatok nem szeretné, hanem saját maga miatt, mert fél, hogy csalódást okoz. Egyrészt elég tapasztalatlan (nem szűz), másrészt az "exe" (legalábbis valami olyasmi) elvette az alapból nemlétező önbizalmát azzal, hogy nagyon csúnya dolgokat mondott neki, emiatt nem is mer próbálkozni.

2019. okt. 27. 12:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Ez vagy ordas nagy kamu hogy miért tesz barát zónába, vagy ha tényleg igaz akkor szépen, lassan, fokozatosan kell felé közeledni, lépésről lépésre lerombolni a gátlásait és a rossz emlékeit, miközben megmutatod neki hogy mennyire gyönyörű és kívánatos.
2019. okt. 27. 12:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Valóban úgy tűnhet, hogy fiú szemszögből írtam a kérdést, bocsi. :D De én vagyok a lány, egyáltalán nem kamu, sajnos tényleg így van.
2019. okt. 27. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
40%

Így reagálnék:

"Örülök, hogy megismertelek, Marcsi/Ivett/Dzsenifer/..., minden jót!"

4/15 anonim ***** válasza:
33%
Én szívesen lennék a tanító bácsija! Nem egyetlen alkalommal! Rendszeresen, tartósan, akár végleges kapcsolat formájában is!
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Az én barátnőm is ilyen volt. Hónapok türelmes munkájával elértünk oda, hogy lefeküdjünk, azóta is rendszeres szexuális életet élünk (szerintem) mindkét fél örömére. Viszont az önbizalma még mindig nem az igazi, és rettenetes féltékeny még évek után is. Tudom, hogy az Ede hatása ez még mindig, anno bevallotta, hogy ezért ilyen, de ma már tagadja, hogy azért lenne, mert tudja, hogy ennyi év után már bántaná engem, hogy meg mindig amiatt viselkedik így, amit évekkel ezelőtt tettek vele, ráadásul nem is én. Esetleg te tudnál nekem segíteni valahogy, valami tanácsot adni, ha már te vagy a női oldal hasonló helyzetben?
2019. okt. 27. 12:50
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Egy ideig simán kényeztetném, hogy rendesen élvezze, aztán csak oldódnának a gátlásai. Amúgy ezt lánya válogatja.
2019. okt. 27. 12:51
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy vonzódunk, és legyen több, az nem azt jeletni, hogy egyből ágyba is bújok vele. Ökörködés, járkálás ide-oda, és szépen lassan jönni fog az magától.
2019. okt. 27. 13:30
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Mivel nekem borzasztó türelmes természetem van, ha amúgy bejön a lány akkor tutira nem adnám fel.
2019. okt. 27. 13:35
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
én már adtam fel ilyesmi miatt. de 5 hét alatt
2019. okt. 27. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Először is meggyőzném hogy ez fa$zság és megpróbálnám kicsit helyrerakni az önbecsülését. Ehhez logika kell. A logika segít logikus következtetéseket alkotni azokat az ember általában elhiszi és elfogadja. Ezek gondolatokat ébresztenek amik érzésekké lesznek és ezekkel felül lehet írni a negatív beidegződéseket.

Másodsorban ha egy lánnyal le akarok feküdni akkor vonzónak találom. Lehet hogy nem tetszik benne minden de én sem vagyok tökéletes. Szép a szemem és nem vagyok csúnya sem de az orrom nem tetszik. Az lakatom sportos és férfias de van rajtam 10-15 kiló felesleg. Szóval a kép összetett. Nem lehet kijelenteni egyértelműen hogy szép vagyok se azt hogy ronda, mint ahogy senkinél sem!

Aki vonzó szexuálisan az valamilyen szinten szép is. A nőiesség mindig szép. A klasszikus szépség meg más dolog. A magyar nők alapból szépek többnyire.

A tapasztalatlanság meg totál lényegtelen dolog! Aki kívánja a másikat és el tudja engedni magát és vonzó az már jól szexel! Nem kell tökéletes technika mert jó lesz vele a szex! A női test alkalmas rá. Csak hagynia kell és néha azt csinálnia amit kérnek tőle. Csak engedje hogy az ösztönei és a teste vezesse. A tapasztalt szerető és a tapasztalatlan közt az a különbség mint ami pl a szakács és a kezdő kukta közt amikor pl hagymát aprít. A szakács 2 másodperc alatt tökéletesen egyforma darabokra aprítja fel a kezdő meg 3-5 perc alatt valahogyan. A végeredmény nem számottevő átlagos körülmények között. Hivatásosnak kevés a tudás de átlag kapcsolathoz bőven jó és az ember így fejlődik ha csinálja.

Amúgy meggyőződésem hogy az ilyen jellegű kifogásoknak sosincs reális alapja, és a béna szex is sokkal jobb mint a semmilyen!

35F

2019. okt. 27. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!