Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy reagálnátok rá, ha egy lány ezért nem szeretne lefeküdni veletek?
Először is, nem a barátnőtök, nem vagytok együtt, csak egy lány, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, és volt már róla szó, hogy legyen köztetek valami.
Állítása szerint nem miattatok nem szeretné, hanem saját maga miatt, mert fél, hogy csalódást okoz. Egyrészt elég tapasztalatlan (nem szűz), másrészt az "exe" (legalábbis valami olyasmi) elvette az alapból nemlétező önbizalmát azzal, hogy nagyon csúnya dolgokat mondott neki, emiatt nem is mer próbálkozni.
Csak annyit tudnék erre mondani,hogy nagyon sok nő van a világon...
Én többet már nem vagyok hajlandó senkire sem semmilyen okból várni, elmúltam már annyi idős,hogy rabolják az én időmet, erre vannak a fiatalabb tapasztalatlanabb srácok.
F/42
1. Ez egy nagyon furmányos kifogás, hogy ne bántson meg, mert ismer. Szóval hagyd.
2. Komolyan ilyen lelkibeteg a csaj és csak a baj lenne vele. Szóval hagyd.
Szóval hagyd. Majd ha kinő belőle megkeres, vagy nem és boldog leszel mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!