Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora az a péniszméret, amit megmosolyognátok egy 1'75 magas 27 év körüli pasin?
12- nem lenne szex.
20+ nem lenne szex.
Senkit nem nevetek ki a testi adottsàgai miatt.
De egy ilyen kérdés szánalmas.
Én sokadjára sem tartom szánalmas kérdésnek, max unalmasnak annyiból, hogy valóban százával hanem ezrével vannak itt hasonló kérdések.
Nőként is ijesztő belegondolni mi van ha a partnernek nem tetszik a puncim, hát még ha férfi lennék...
A válasz mint mindig relatív, tessék elhinni hogy van akinek a kis, van akinek a nagy meret jön be. Személy szerint én sem mosolyognék, viszont ha túl kicsi mérettel találkoznék nagyon kínos lenne az együttlét, és mivel túlsagosan tapintatos vagyok hasonló ügyekben, ezért valószínű nem mondanám, hogy basszus ezzel nem megyek semmire. Én 15 cm alatt már képtelen vagyok elvezni a szexet, és így is lejjebb adtam jó pár centivel. Vígasztaljon a dolog hogy a magam féle nőből van kevesebb, a legtöbbjüknek a 13-15 cm bőséggel kielégítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!