Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mekkora az a péniszmér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mekkora az a péniszméret, amit megmosolyognátok egy 1'75 magas 27 év körüli pasin?

Figyelt kérdés
Hány centitől lenne kicsi?

2020. jún. 9. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha a kis méretét kompenzálja máshogy akkor nem gond.
2020. jún. 9. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Sosem mosolyognám meg bármekkora lenne, nem vagyok tapló.
2020. jún. 9. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Már maga az agyi szinted megmosolyogtató, hogy 3-ik farokméret kérdés, és minden kérdés alatt több hozzászólás is van, hogy ez már rohadt unalmas.
2020. jún. 9. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted hány nőnél lesz vonalzó? Mire eljutsz az ágyig egy nővel már kívánni fog annyira, hogy nem mosolyogni fog, hanem arra vágyni csinálj is valami izgalmasat és használd jól azt ami odanőtt.
2020. jún. 9. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

12- nem lenne szex.

20+ nem lenne szex.

Senkit nem nevetek ki a testi adottsàgai miatt.

De egy ilyen kérdés szánalmas.

2020. jún. 9. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sokadjára sem tartom szánalmas kérdésnek, max unalmasnak annyiból, hogy valóban százával hanem ezrével vannak itt hasonló kérdések.

Nőként is ijesztő belegondolni mi van ha a partnernek nem tetszik a puncim, hát még ha férfi lennék...

A válasz mint mindig relatív, tessék elhinni hogy van akinek a kis, van akinek a nagy meret jön be. Személy szerint én sem mosolyognék, viszont ha túl kicsi mérettel találkoznék nagyon kínos lenne az együttlét, és mivel túlsagosan tapintatos vagyok hasonló ügyekben, ezért valószínű nem mondanám, hogy basszus ezzel nem megyek semmire. Én 15 cm alatt már képtelen vagyok elvezni a szexet, és így is lejjebb adtam jó pár centivel. Vígasztaljon a dolog hogy a magam féle nőből van kevesebb, a legtöbbjüknek a 13-15 cm bőséggel kielégítő.

2020. jún. 9. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom így centiben megmondani, annyira nem értek a méretekhez. Meg amúgy sem lehet egyértelmű határvonalat húzni szerintem, hogy mondjuk a 13 cm már jó, de a 12 cm még rossz. A másik, hogy mosolyogni biztosan nem mosolyognék, meg biztosan nem nevetném ki emiatt, viszont az tény, hogy ha nagyon kicsi, az eléggé kínos tud lenni mindkét félnek.
2020. jún. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!