Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok elmesélik hány cm-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok elmesélik hány cm-es a farka egy adott pasinak akivel lefeküdtek?

Figyelt kérdés
Jobban fiatal kis gonosz 17-24 évesek érdekelnek, de írhatnak idősebbek is. Tényleg kibeszélik a barátnőikkel, hogy kicsi illetve nagy a pasinak?

2020. máj. 31. 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Igen, meg minden részletesen ☺️
2020. máj. 31. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek lány barátaim, úgyhogy én nem.. :D És gonosz sem vagyok, szóval akkor se beszélném ki, ha lennének barátnõim.

22

2020. máj. 31. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mérni se szoktam amúgy.Szex intim dolog,magánügy.
2020. máj. 31. 08:46
 4/9 pgabor001 ***** válasza:
100%
Bocs nem vagyok lány, de szerintem ez is emberfüggő. A fiuknál is van, aki részletes kiselőadást tart a partneréről, van aki magánügyként kezeli. Szerintem taplóság kibeszélni.
2020. máj. 31. 09:27
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok gonosz. De a legjobb barátnőmmel megbeszéljük az ilyeneket.
2020. máj. 31. 10:32
 6/9 StevenUp ***** válasza:
75%

Exem sem gonosz de jóba vagyunk és mesélte már el részegen hogy a barátnője kifaggatta a méreteimről. :D

Fura volt, de ez jobban növeli az ember egóját, mintha ő saját maga azt reklámozná hogy mekkora a farka. Persze az ilyen kibeszélés az lehet pozitív és negatív is, szóval nem szép dolog

2020. máj. 31. 10:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány centi a barátomé, ugyanis kicsit lelombozónak tartanám, hogy szex előtt előkapok egy centit és lemérem.

A barátnőimmel nyilván szoktunk ilyenekről beszélni, a srácok talán nem? Igazából nem is a méret a téma, hanem maga az élmény. Milyen volt, hol voltatok, stb. Általában csak pozitívumok hangzanak el, meg néha "ajánlások".

A háta mögött negatívan nyilatkozni a partnerről, ahelyett, hogy ők ketten megbeszélnék, hogy mi a probléma viszont nem szép dolog.

21/L

2020. máj. 31. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Már idősebb vagyok a megjelölt korosztálynál, de voltam nyilván annyi is. Nem tartom magamat vagy magunkat gonosznak, de mi szoktunk ilyenekről beszélgetni. Arról is, hogy milyen egy adott pasi az ágyban, és arról is, hogy a farka mekkora. Utóbbit nem centire pontosan feltétlenül, mert azt nem is tudjuk sokszor, de annyit azért képes megítélni az ember lánya, hogy körülbelül átlagos méretű, vagy nagy, vagy éppen kicsi.
2020. máj. 31. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartunk magunknál vonalzót szex közben, úgyhogy ha akarnánk, se tudnánk megbeszélni.
2020. máj. 31. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!