Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a jóképű,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a jóképű, kigyúrt pasiknak szerényebb méreteik vannak, a kevésbé sármosaknak meg nagyobb?

Figyelt kérdés
Nem állítom, hogy minden esetben helytálló a fenti megállapításom, de az én tapasztalataim (39 pasival voltam eddig) ezt mutatják. Nagyon szeretnék végre egy olyan pasit találni, akire mindkettő igaz. Hogy ne legyen félreértés az olvasatomban nagynak a 19 cm feletti és 5,5 cm-nél vastagabb pénisz számít. Kigyúrt pedig az, akinek kockás hasa, nagy mellizma és erőtől duzzadó bicepsze, hátizma van és a lábaira is edz, valamint kerek a popsija.

2020. jún. 1. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Ugyanez a tapasztalatom.
2020. jún. 1. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem inkább csak optikai csalódás? Egy vastag combhoz, meg úgy általánosságban egy nagy darab emberhez viszonyítva kisebbnek tűnik a nagy pénisz mint egy kisebb embernek miközben mind a kettőnek 19cm.

Mondom ezt nagydarab, nagyfarkú pasiként

2020. jún. 1. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

A szedett szteroidoknak köszönhető!

Kamasz nyüzüge srácként én is gondolkoztam azon, hogy belekezdek a testépítésbe. Aztán több cikket is olvastam róla, hogy a növekvő izmoknak, azokat elősegítő szereknek milyen hátrányai is vannak.

Nem kezdtem bele. És ma keményebb a farkam mint a vállam vagy a bicepszem! Ez van! És nem bántam meg a döntésemet!

2020. jún. 1. 17:13
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Kompenzálás. Egy nagyfarkú férfi nem érzi azt hogy neki ki kell gyúrnia magát hogy férfi legyen :)
2020. jún. 1. 17:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én 55 kilós testemhez már szinte aránytalanul nagy méretű a péniszem, emiatt kaptam rá néhány elképedő reakciót.

Ha átlagos testalkatom lenne, valószínűleg nem tűnne ilyen nagynak.

2020. jún. 1. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, te vonalzóval pasizol?:D 26 éve van farok a lábam között és még eszembe se jutott lemérni, te falod a pasikat és kened-vágod a körméreteket:D

3as, amiről te beszélsz az a tesztoszteron, a '90es évek óta csak a gyökerek használják, a hétköznapi kigyúrt emberek fehérjét esznek pluszban aminek az egyetlen hatása, hogy gyorsabban bomlik mint a már elraktározott zsír, ezért az izom hamarabb tápanyaghoz jut, tehát gyorsabban növekszik. Persze ez sem tartható, ha kockahasat akar valaki, mert így nehéz a zsírpárnát lefogyasztani (hisz a fehérjét égeti el as zervezet, nem a zsír), a kockák meg csak akkor látszanak, ha a hason egészségtelenül kevés zsír van.

2020. jún. 1. 17:24
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet valaki kigyúrt szteroidok nélkül is, több naturál pasit is ismerek.
2020. jún. 1. 17:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Te biztos fiù vagy, nem làny.
2020. jún. 1. 17:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, megnyugtatlak. A méretet pedig maguktól mondják el, de ha nem is tennék, akkor is van némi szemmértékem, valamint a kezem is orientáló így nagyjából meg tudom állapítani, hogy mekkora.
2020. jún. 1. 17:35
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

A kérdező egy kisfarkú nyüzüge pasi aki ilyen formàba csomagolta a napi farokméregetős kérdését.

Egy nő nem tesz fel ilyen kérdést.

20 cm nèl nagyobb és sörösökhöztól vastagabb ... persze ...

2020. jún. 1. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!