Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt hogy a magasság előny a csajozásban?
Én hiába vagyok magas(190 cm), emellett önbizalom hiányos és határozatlan vagyok kicsit. Sosem volt még barátnőm.
Sokan arra fogják hogy alacsonyak és azért nem találnak barátnőt, de egy határozott személyiséggel együtt nem lehet gond.
Azert,mert van mire fogni.
Van egy ládád,abban vannak a szerszámaid.
Ezeket használhatod.
De hiába van több szerszám benne,mint a másik mesternek,ha ő a kevesbből is többet tud használni,alkalmazni"mint te a sokból.
Nem azon fog tehát sopánkodni,hogy neki miert nincs × fajta fogója,hanem a meglevővel megoldja a munkát.
Mert a magasság tényleg előny. A nők szeretik ha magasabb a pasi, még akkor is amikor magassarkúban vannak. Mert jobban néz ki, ha a pasi a magasabb. Az, hogy te nem találsz barátnőt, az a te hibád.
Az alacsonyak pedig foghatják arra, de azt se mindig. Ugyan vannak lányok, akiknek az alacsonyak jönnek be, de ez a kisebb részük. Egy magasabb pasinak pedig előny, hogy a lányon többségénél magasabb, mert nem kell attól félnie, hogy emiatt utasítják el
Szerintem a #13 metaforája szépen illik ide.
A "jó mester, akinek kevesebb eszköze van" az ugye az a pasi, aki alacsonyabb, de mégis képes felszedni csajokat. Mert mondjuk szövege, humora, mosolya, ruhája, pénze, esze, akármije (ezek az eszközök) van ÉS használni is tudja.
A "rossz mester, akinek több eszköze van" az ugye az a pasi, akinek ezek az eszközök mind meg lehetnének, DE még a magasság is megvan neki eszközként.
És igen a szöget nem érdekli, hogy egy kalapáccsal vagy egy fejszével verik be. A jó mesternek nincs kalapácsa, de feltalálja magát és akár a fogóval is beveri a szöget. A rossz mester viszont még kalapáccsal se képes beverni azt a tetves szöget.
Szerintem ez a metafora különösen illik rá.
A nő CSAK azért nem fog elutasítani, mert nem vagy iszonyat magas. Ha a többi eszközöd jól tudod használni, akkor egy kalapácsnak a hiányát tudod pótolni mással. Persze NAGYONNAGYON fontos eszköz, de ha a többi eszköz mesterévé válsz, akkor egy időután megszokod, hogy amúgy nincs kalapácsod és megoldod mással.
17#
178 cm vagyok.
Nem alacsony,de azért messze a 2métertől,vagy a190től.
Még 180 at se ütöm meg,ami egyáltalán nem az iszonyatosan magas kategória.
Egyszer sem volt gond a magasság.
Azért a józan belátast is vegyük figyelembe.Nyilvan nem egy 180as csajhoz megy oda az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!