Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják sokan azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan azt hogy a magasság előny a csajozásban?

Figyelt kérdés

Én hiába vagyok magas(190 cm), emellett önbizalom hiányos és határozatlan vagyok kicsit. Sosem volt még barátnőm.

Sokan arra fogják hogy alacsonyak és azért nem találnak barátnőt, de egy határozott személyiséggel együtt nem lehet gond.

2020. jún. 8. 23:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

A határozottság is nagyon fontos, anélkül hiába vagy magas, de sajnos a külsőségek is azok.

Egyébként magasság, szerintem egy dolog, a lényeg ebben, legyél magasabb mint a nő.

Ha ő pl.: 140 cm akkor te legyél: 150 cm.

Ez női elvárás, ne kérdezd miért, de így van.

Növeld az önbizalmad, légy magabiztos, a nők nem anyu pici fiára vágynak...

2020. jún. 8. 23:12
 2/19 anonim válasza:
87%

A hatarozottsag sokszor tenyleg fontos sot szinte lehet elonynek is nevezni az hogy magas vagy az a lanyoknal mindenkeppen egy plusznpont szerintem 90%ban. Azert talan mert ha egy pasi magasabb az sokkal sexyibb nincs kulonosebben oka ez olyan nekunk mint a fiuknak az hogy szeretik ha egy lanynak van melle. Es az hogy a magassag elony a csajozasban az kb mar teny. Az hogy nincs baratnod az meg ugy is valtozik az onbizalommal egyutt ezen folosleges gondolkozni szerintem

L/16

2020. jún. 8. 23:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ajj, mert minden csajnak magas pasi kell.. H a ismered Romario-t akkor tudod miről beszélek
2020. jún. 8. 23:16
 4/19 anonim ***** válasza:
76%

Most hiába hatarozott egy nálam 10centivel alacsonyabb srác, akkor sem feltétlen érdeklődnék iránta. Szeretek magassarkuban járni, na meg az plusz 10centi... Akkor az már 20 és baromi hulyen néznénk ki egymás mellett...

A határozatlansagodon próbálj változtatni valahogy, a nők szeretik a magabiztos férfiakat.

2020. jún. 8. 23:22
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem érzem előnyét a 190 centimnek. Szerintem nem ezen múlik.
2020. jún. 8. 23:23
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, attól, hogy magas vagy, még nem fognak az öledbe ugrani a lányok. De, ha lenne önbizalmad, valószínűleg, könnyebben találnál párt, mint egy alacsonyabb ember, akinek szintén van önbizalma, mármint, ha pont ugyanolyanok lennétek kívül- belül, csak magasságra nem, meg ha a kiszemeltnek, inkább a magas srácok jönnének be.
2020. jún. 8. 23:29
 7/19 anonim válasza:
100%
#5 szerintem beszelgess el egy nalad 30 centivel alacsonyabb pasival ilyen temakrol mindjart meglatnad az elonyeit hogy 190 vagy
2020. jún. 8. 23:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak olyan szempontból előny hogy több lányból válogathatsz mint mondjuk egy 170 175 cmes pali akivel valszeg nem jönne össze sok 175+ od lány. Jó meg van pár hülye pitsa akik 150 centisen sem akarnak 180 alatti palit de ennyi. Én 194-195 körül vagyok de rohadtul nem érzem előnyét sajnos :D 25 évesen egy barátnőm volt még csak és rajta kívül sose volt senkivel semmi más még csak egy csók sem.
2020. jún. 9. 00:08
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én éppen, hogy elérem a 180 cm-t... inkább csak 178 cm vagyok, de ja.

Azt gondolom magamról, hogy jó önismeretem van, átlagnál jobb humorú, intelligens és magabiztos (most szétdicsérem magam, de muszáj a helyzet leírásához).

És volt is már jó sok barátnőm, és "futókalandom" stb.

DE fontos, hogy szerintem ha 10-12 cm-vel magasabb lennék, akkor nagyjából másfélszer vagy akár kétszer ennyi lány is lett volna a kalandból. És a kavarásokból és kalandokból alakult néha később a kapcsolat, szóval talán kapcsolatból is több lett volna.

Így a nagyjából 180 centimmel éppen kicsikét vagyok magasabb a lánynál, vagy éppen egymagas vagyok, ami valahogy elcseszi a dolgot.

Szerintem nagyon kell a szexuális szikrához az, hogy a nő felfelé nézzen a férfi pedig lefelé.

Hogy a nő "biztonságban" érezze a magát a férfi pedig mintha megvédhetné a nőt. És ez szerintem ilyen természetes ösztönöket beindít a háttérben, hogy miközben beszélgettek stb.

Szinte csak nálam alacsonyabb vagy MAX velem egymagas lányokkal jöttem össze, de olyat még nem pipáltam, hogy nálam magasabb lány összejönne velem.

Viszont ha 10 cm-vel magasabb lennék, akkor ugye 10 cm-vel több lány alacsonyabb nálam, ugye érted gondolom. Szóval igen.

Btw, ha megkérdezel egy lányt, hogy milyen egy "álom pasi". Vagy milyen legyen majd a férje... vagy ilyesmi, akkor kb az első 3-4 tulajdonságban ott van, hogy "magas".

"Magas, jóképű, okos, jóhumorú, jó teste legyen"

Na sok sikert, remélem segítettem.

2020. jún. 9. 00:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Leírták a lényeget. A nők a magas férfiakat szeretik. 180cm alatt rohadt nehéz dolga van egy férfinak.
2020. jún. 9. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!