Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosak az aggályaim? Beszélnem kellene róla a barátommal, de nem tudom hogy mondjam el?
szerintem egy anyajegy nem annyira probléma, de ha zavar, akkor szedesd le idővel
az a gátlás amit okoz benned, na ez elég nagy probléma
Ha ez miatt nem tudsz szexelni,az gáz!
Amúgy meg ha szeret,nem fog undorodni,nekem is a combom belsején a pncim mellett van egy,de sose zavart.
Szerintem inkább egyszer kétszer lássa egy bőrgyógyász,menj csajhoz,minthogy egész életedben gátlás legyen.
Mióta jártok egyébként?
Szerintem ez egyáltalán nem nagy probléma, ez icipici problémát reagálsz túl... Mert:
1. Ha szeret, akkor nem fogja zavarni, hidd el, engem egyáltalán nem zavarna.
2. Műtéti úton úgyis megoldható, a dokit meg tényleg nem érdekli, nekik ez a dolguk, láttak már ennél csúnyábbat is biztos...
Engem személy szerint, ha kedvelem a lányt, akkor sok akadályon illetve testi dolgok áttudok lépni.
Volt olyan párom, aki sose vágta le az intim szörzetét. Mikor meglátta, csak annyit gondoltam, hogy ő ezt szereti, ő ilyen. Pont. Nem filóztam rajta, ő az ő.
Másik párom, meg vágta, mert higénikusnak tartotta. Az előző párom által megkedveltem az intim szörzetet, így igényeltem. Ő nem akarta, de ugyanúgy elfogadtam. Ő az ő.
Ha anyajegye lenne, akkor is ő az ő lenne.
Tehát ettől ne foss. Az értelmes férfi elfogadja a nőt nagyon sok esetben, ha már szexualitás alakul ki. Nyugodtan felhozhatod számára amikor nyal-fal a lábaid között, hogy "az anyajegyem nem zavar?". 90%-ra biztosra veszem, hogy azt fogja mondani: Nem.
Mivel nincs azonos férfi sem, így persze felhozhatja ő is, vagy valami más lesz végül a kimenetel.
Én esetemben, max felhoznám késöbb, de nem szex közben. Hozza fel a nő, hogy nem zavar-e engem. :)
Emiatt nem vagy roncs, ne butáskodj.Ha szeret a barátod, akk egy kicsit sem fog undorodni tőled, de ha ez téged ennyire zavar akk szedesd le. Bár akk is ott marad a helye.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!