Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor oráloztok a pasitoknak, milyen szintű "rásegítés" az, ami még belefér?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Már az is frusztrál, ha ráteszi a kezét a fejemre közben
Ha ráteszi a kezét a fejemre, simogat, az mehet közben, de ne irányítson
Finoman irányíthat a kezével, de ne húzzon rá a farkára
Bejön, ha határozottan irányít a kezével, néha ráhúz a farkára, megmélytorkoztat
Akár a torokdugás is belefér
41 szavazat
3/11 anonim válasza:
Ha ésszel csinálja akkor irányíthat, de azért hagyjon levegőt venni és ne önző módon egyből letolni a torok mélyére.
4/11 anonim válasza:
Szeretem ha írányít, és néha a torkomba kényszeríti
5/11 anonim válasza:
Szeretem ha iranyit, megmarkolja a hajam, de azert ne dugja meg a torkom :D
6/11 anonim válasza:
Imádom ha a pasi irányít és megmondja, hogyan szopjak. Tudom ez szexmánia de tényleg imádok szopni még idegeneket is. Beteg vagyok az orvos szerint de élvezem akkor miért baj? 23L
8/11 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom, ha hevesen irányít, ha nem túl nagy.
9/11 anonim válasza:
Én is eléggé szeretek szopni😅 Illetve szeretek azt is, ha már durván irányítanak. Baromi izgi.
10/11 anonim válasza:
#9-es veled sem lenne rossz összefutni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!