Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szavazzatok! Ti melyiktől élveztek el hamarabb: ha a férfi "ügyesen" ujjaz vagy ha dug titeket?
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Ha "ügyesen" ujjaz
Ha dug
Nagyjából ugyanannyi idő kell mindkét esetben.
Nem igazán tudom, mert nem nagyon szokott ujjazni, esetleg csak egy rövid ideig.
27 szavazat
1/8 anonim válasza:
Olyan opció miért nincs hogy egyiktől se?
4/8 anonim válasza:
Ha ügyesen ujjaz és én közben izgatom a csiklómat. Ez a kombináció igazi orgazmus cunamihoz vezet nálam.
5/8 anonim válasza:
Szeretem azt is ha ujjaz, és azt is ha dug, de ezek inkább a lelkemnek kellenek. Orgazmust csak akkor tudok elérni, ha a csiklómmal foglalkozik.
6/8 anonim válasza:
Aki hüvelyi úton is el tud élvezni az mindkettőtől el tud, ha ügyes a pasi. Aki meg csak csiklóval az egyiktől sem, ha a csiklóval nem foglalkoznak közben.
7/8 anonim válasza:
Most mar csak dugastol, es a csiklom beken kell hagyni. Regen veget nem ero fureszelesnek eltem meg, mostanra pedig ez az, ami elveszi az eszem. Raadasul atlagos merettel.
8/8 anonim válasza:
Mindkettőtől elélvezek szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!