Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő is letépheti a párjáról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő is letépheti a párjáról a ruhát?

Figyelt kérdés

Spontán mikor a nő kezdeményez mennyire jön be a pasiknak?

(Exem nem szerette.)

19/L

2020. jún. 7. 03:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Imádom amikor a páromon látszik, hogy alig bírja visszafogni magát, hogy rám ne ugorjon.
2020. jún. 7. 04:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Naná! Erre mondják hogy!tüzes".
2020. jún. 7. 04:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tilos lenne, nagy bajban lennék, rendszeresen ugrok rá a férjemre teljesen feltüzelve.

Viszont ahogy írtad, az exed nem szerette. Egyénfüggő ez is, mint minden szexualitással kapcsolatos más kérdés. Ha te az a típus vagy, aki nem akarja magát nagyon kéretni, hanem inkább rátámadsz a pasira, akkor olyat kell keresned, aki ezt értékeli és élvezi. Azért a legtöbben szeretni szokták, ha látják a párjukon a szenvedélyt, és nem nekik kell órákon/napokon keresztül könyörögni egy gyors numeráért.

2020. jún. 7. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy szabad! :)
2020. jún. 7. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Most meg is tenném ha lenne kin, úgy felvagyok ebben az időszakban :)
2020. jún. 7. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Inkább ne tépje le mert rohadt drágák manapság a ruhák
2020. jún. 7. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmaként megteheti, de rendszert azért nemigen csinálhat belőle. Nálunk legalábbis nem, mert nekem sokkal többször jut eszembe, hogy szeretkezni kéne, mint neki.
2020. jún. 8. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szószerinti letépésre gondolsz... Lehet egy időután kiakadnék, hogy az pár rendes nadrágom is tönkre megy, ami van.

Ha nem szószerint... Akkor igen :D Amúgy volt olyan barátnőm, akit én mindig vetkőztettem, de ő sose engem... aztán kiderült, hogy azt várná el tőlem, hogy magamtól vetkőzzek... Pfff.

De olyan barátnőm is volt, aki úgy nyúlt a gyatyámba és kapcsolta ki az övem, hogy ... khm.. .húha. Na az nagyon izgató szerintem. Amikor azt érzem, hogy a lány kb jobban akarja, mint én.

Szóval igen. Szerintem nő is tépheti a ruhát lefele. Sőt!

24 F

2020. jún. 9. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!