Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő is letépheti a párjáról a ruhát?
Spontán mikor a nő kezdeményez mennyire jön be a pasiknak?
(Exem nem szerette.)
19/L
Ha tilos lenne, nagy bajban lennék, rendszeresen ugrok rá a férjemre teljesen feltüzelve.
Viszont ahogy írtad, az exed nem szerette. Egyénfüggő ez is, mint minden szexualitással kapcsolatos más kérdés. Ha te az a típus vagy, aki nem akarja magát nagyon kéretni, hanem inkább rátámadsz a pasira, akkor olyat kell keresned, aki ezt értékeli és élvezi. Azért a legtöbben szeretni szokták, ha látják a párjukon a szenvedélyt, és nem nekik kell órákon/napokon keresztül könyörögni egy gyors numeráért.
Ha szószerinti letépésre gondolsz... Lehet egy időután kiakadnék, hogy az pár rendes nadrágom is tönkre megy, ami van.
Ha nem szószerint... Akkor igen :D Amúgy volt olyan barátnőm, akit én mindig vetkőztettem, de ő sose engem... aztán kiderült, hogy azt várná el tőlem, hogy magamtól vetkőzzek... Pfff.
De olyan barátnőm is volt, aki úgy nyúlt a gyatyámba és kapcsolta ki az övem, hogy ... khm.. .húha. Na az nagyon izgató szerintem. Amikor azt érzem, hogy a lány kb jobban akarja, mint én.
Szóval igen. Szerintem nő is tépheti a ruhát lefele. Sőt!
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!