Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi kipróbálná hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi kipróbálná hogy egy nő felcsatolhatóval megdugja az meleg vagy heteró?

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

hát olyan téren hetero, hogy a nők izgatják

de van benne bi vagy meleg hajlam, ha ez izgatja

2020. jún. 6. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Maximum bi hajlam.
2020. jún. 6. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nincsen bi hajlam, ha azt nézzük hogy elvileg prosztata izgatásával előidézett orgazmos sokkal intenzívebb mint a sima.

Azért írom, hogy elvileg, mert még nem vettem rá magamat, hogy önmagam megpróbáljam kielégíteni ilyen módon magam és a barátnőm mondta hogy segít, de még nem vettem rá magam.

Szóval megértem mért csinálná valakit.

A mű farok önmagában biszexualitásra nem utal, az csak egy eszköz a fentebb leírtakhoz.

Ha nem műfarok lenne hanem egy vastagabb toll, akkor az már rögtön nem biszexuális?

Vagy ha igen, akkor minden biszexuális ami férfi fenékbe megy?

Akkor a heterók zárják ki magukat a prosztata masszázsból?

2020. jún. 6. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Bármelyik lehet, mindenesetre szubmisszív és az erre vágyó férfiak többsége biz' bi (vagy nyíltan elismerve, vagy magában is "titkolva").

Melegnek nem meleg - mert csak pasi érdekelné, szóval inkább bi.

2020. jún. 7. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Se nem bi és nem is meleg. Ezt csak akkor lehetne mondani bi hajlamnak, hogyha arra vágyna, hogy igazi farok legyen benne. Egyszerűen csak élvezi, ahogy egy nő műpénisszel dugja, ami izgatja a prosztatáját. Ebben nincs semmi rossz. Ez a férfi g pont, és ezt más úton nem lehet elérni.
2020. jún. 7. 06:10
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Akkor lenne meleg, ha csak a férfiak izgatnák. (És nem csak fantázia szintjén)

Akkor lenne bi, ha mindkét fél izgatná. (Nem csak fantázia szintjén)

De a leírtak alapján őt csak a nők izgassák.

2020. jún. 7. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!