Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi kipróbálná hogy egy nő felcsatolhatóval megdugja az meleg vagy heteró?
hát olyan téren hetero, hogy a nők izgatják
de van benne bi vagy meleg hajlam, ha ez izgatja
Szerintem nincsen bi hajlam, ha azt nézzük hogy elvileg prosztata izgatásával előidézett orgazmos sokkal intenzívebb mint a sima.
Azért írom, hogy elvileg, mert még nem vettem rá magamat, hogy önmagam megpróbáljam kielégíteni ilyen módon magam és a barátnőm mondta hogy segít, de még nem vettem rá magam.
Szóval megértem mért csinálná valakit.
A mű farok önmagában biszexualitásra nem utal, az csak egy eszköz a fentebb leírtakhoz.
Ha nem műfarok lenne hanem egy vastagabb toll, akkor az már rögtön nem biszexuális?
Vagy ha igen, akkor minden biszexuális ami férfi fenékbe megy?
Akkor a heterók zárják ki magukat a prosztata masszázsból?
Bármelyik lehet, mindenesetre szubmisszív és az erre vágyó férfiak többsége biz' bi (vagy nyíltan elismerve, vagy magában is "titkolva").
Melegnek nem meleg - mert csak pasi érdekelné, szóval inkább bi.
Akkor lenne meleg, ha csak a férfiak izgatnák. (És nem csak fantázia szintjén)
Akkor lenne bi, ha mindkét fél izgatná. (Nem csak fantázia szintjén)
De a leírtak alapján őt csak a nők izgassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!