Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy férfinek, hogy a párja lenyelje a spermáját?
Nagyon szeretem az orális szexet, mind adni, mind kapni. Mindíg olyan lánnyal csináltam, akit szerettem / szerelmes voltam belé. Véleményem szerint, ha valakit szeretünk, akkor azt nem kényszerítjük olyasmire, amit mi magunk sem szeretnénk! Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, milyen érzés lenyelni a sajátomat (Handsúlyozom, a SAJÁTOMAT!!!), hát mit mondjak, elég fanyar íze volt. Még most is liftezik a gyomrom, ha rá gondolok. Ez okból kifolyólag semmi kivetnivalót nem találok abban, ha a lány miután végzünk, kimegy, és kiköpi a wc-be, majd szájvízzel kiöblíti a száját.
Visszataszítónak és megalázónak tartom azt is, ha egy férfi a lány arcára élvez. Nem hinném, hogy egy értelmes, intelligens nő ezeket a tisztelet és megbecsülés jelének venné. Hölgyeim, Férfi társaim, mi a véleményetek, helyesen látom, vagy nagyon prűd lennék? 40F
Nálam ez sose volt elvárás, nem is lesz az. Viszont senki nem is nyelte le, míg nem találkoztam annó a feleségemmel. Ö imádja és ha lehet, szájba kéri a befejezést. Ízlik is neki. Egyszer történt, hogy visszakaptam tőle csókban, nem rossz. Azóta szájba élvezés után mindíg lesmárolom.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!