Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy férfinek, hogy a párja lenyelje a spermáját?
Nagyon szeretem az orális szexet, mind adni, mind kapni. Mindíg olyan lánnyal csináltam, akit szerettem / szerelmes voltam belé. Véleményem szerint, ha valakit szeretünk, akkor azt nem kényszerítjük olyasmire, amit mi magunk sem szeretnénk! Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, milyen érzés lenyelni a sajátomat (Handsúlyozom, a SAJÁTOMAT!!!), hát mit mondjak, elég fanyar íze volt. Még most is liftezik a gyomrom, ha rá gondolok. Ez okból kifolyólag semmi kivetnivalót nem találok abban, ha a lány miután végzünk, kimegy, és kiköpi a wc-be, majd szájvízzel kiöblíti a száját.
Visszataszítónak és megalázónak tartom azt is, ha egy férfi a lány arcára élvez. Nem hinném, hogy egy értelmes, intelligens nő ezeket a tisztelet és megbecsülés jelének venné. Hölgyeim, Férfi társaim, mi a véleményetek, helyesen látom, vagy nagyon prűd lennék? 40F
Én nőként így gondolom mint te, és nem is szoktam lenyelni és arcra sem engedem meg.
Viszont ebben a kérdésben nincs olyan, hogy helyes vagy nem helyes, mindenkinek meg van a maga véleménye erről és mindenki a maga véleményét tartja helyesnek.
Pl: egy nő szereti lenyelni vagy arcra szereti "kapni" akkor ő nem gondolja úgy, hogy megalázó, mivel ő ezt szereti, sőt direkt ezt kéri.
Nem tudom, miért, egyszerűen izgató a látvány, meg utána a tudat, hogy lenyelte, és ott van benne. Persze nem szoktam erőltetni, de mindig hálás voltam érte, ha egy lány kérdés nélkül lenyelte a végén.
Viszont én biztos nem akarnám megkóstolni, sem másét, sem a sajátomat. Az nem mérvadó egyáltalán, hogy nekem ízlik-e. Meg logikus, hogy engem férfiként nem hoz lázba az anyag, míg egy nőt adott esetben igen.
Azt én is hozzátenném, egy nőnél az is benne van, hogy szereti a pasit akinek a spermáját lenyeli, tehát így kevésbbé hangsúlyos az íz.
Valóban mindenkinek más fér bele, de én meg azt tartom megalázónak, meg kiábrándítónak, hogy egy nő együttlét után, közben, lohol a wc-be köpni :( Meg lehet azt máshogy is oldani.
n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!