Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy sok nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nőnek nem tetszik, ha azt mondja a pasi, hogy de megdugnálak?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy ez miért bunkóság. Ez azt jelenti, hogy jó tested van, ami igen vonzó. Ezen miért kell megsértődni, játszani az álszentet? Ha nekünk azt mondja egy nő, hogy de lefeküdnék veled, az hatalmas lökés az önbizalmunknak. A nő miért játsza a sértődöttet, meg mondja, hogy de bunkó ez a pasi?

2020. jún. 5. 22:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
80%
Kedves Kérdező, leírnád őszintén, hogy egyrészt mit éreznél, másrészt hogyan reagálnál, ha egy biszexuális vagy homoszexuális férfi megkívánna téged, és - akár négyszemközt, akár nagyobb társaságban - a tested végigmérve azt mondaná neked, hogy "De megdugnálak!"
2020. jún. 6. 16:33
 22/33 anonim ***** válasza:
24%

#21: Nem a kérdező vagyok, de szintén férfi. Én bóknak venném és udvariasan visszautasítanám, hogy hetero vagyok.

Bármilyen hihetetlen, mi férfiak vágyunk az elismerésre és nekünk inkább az a sértő, ha a sosem kapunk pozitív megjegyzést a külsőnkre.

Ha több ilyen eset történne, akkor pedig elgondolkodnék rajta, hogy miért csak a melegeknek jövök be, nőknek miért nem.

Nekem egy olyan világ igazi mennyország lenne, ahol a nők kezdeményeznek és másznak rá a férfiakra.

2020. jún. 6. 18:14
 23/33 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező állíts magadon!

Mi jogon mondja azt valaki,hogy megdugnálak? Hogy jön ahhoz,hogy nulla ismeretséggel szexuális utalásokat tegyen. Engem az is idegesít, mikor random idegen rámír hogy csinos vagy bébi meg puszikákat dobál. Ne. Ha tetszik egy lany,mond neki hogy gyönyörű, szép a mosolyod, csinos vagy. De tartsd már tiszteletben... Mi nem szeretünk ilyeneket egy idegen től. Ha a párom mondja,az lehet egy hülyéskedes, keményebb szex,vagy perverz játék de egy idegennek ne mond ezt.

2020. jún. 6. 18:48
 24/33 A kérdező kommentje:
Olyan jogon, mint ahogyan a csajok is rámásznak a helyes, szexi pasikra. Ők milyen jogon teszik ezt? Ráadásul abban az esetben nemcsak szóbeli jelzés van, hanem testi kontaktus is egy idegen emberrel. Milyen jogon mindezt? Úgyhogy állítsatok magatokon!
2020. jún. 6. 19:20
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Te férfiszemmel is teljesen begolyóztál.
2020. jún. 6. 19:36
 26/33 A kérdező kommentje:
Bemondtad a frankót. Megérvelted a tutit.
2020. jún. 6. 19:37
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen torz valóságérzékelésből teljesen téves általánosítás, zárásképp egy keménykedős beszólás, mint egy kocsmai balhéban lennénk. Erre ne várj normális választ.
2020. jún. 6. 19:40
 28/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, mersz őszintén válaszolni a 21. hozzászólásban neked feltett kérdésre?
2020. jún. 7. 08:16
 29/33 A kérdező kommentje:
28-as. Bóknak venném, egyben nagyot lendítene az önbizalmamon. :)
2020. jún. 7. 10:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te állíts magadon! Innen látszik, hogy nem tudsz viselkedni! És igen nagyon nem tetszik, ha ilyet mondanak, mert primitívségre és bunkóságra vall. Nem csak egy luk vagyok.
2020. jún. 7. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!