Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok nőnek nem tetszik, ha azt mondja a pasi, hogy de megdugnálak?
#21: Nem a kérdező vagyok, de szintén férfi. Én bóknak venném és udvariasan visszautasítanám, hogy hetero vagyok.
Bármilyen hihetetlen, mi férfiak vágyunk az elismerésre és nekünk inkább az a sértő, ha a sosem kapunk pozitív megjegyzést a külsőnkre.
Ha több ilyen eset történne, akkor pedig elgondolkodnék rajta, hogy miért csak a melegeknek jövök be, nőknek miért nem.
Nekem egy olyan világ igazi mennyország lenne, ahol a nők kezdeményeznek és másznak rá a férfiakra.
Kérdező állíts magadon!
Mi jogon mondja azt valaki,hogy megdugnálak? Hogy jön ahhoz,hogy nulla ismeretséggel szexuális utalásokat tegyen. Engem az is idegesít, mikor random idegen rámír hogy csinos vagy bébi meg puszikákat dobál. Ne. Ha tetszik egy lany,mond neki hogy gyönyörű, szép a mosolyod, csinos vagy. De tartsd már tiszteletben... Mi nem szeretünk ilyeneket egy idegen től. Ha a párom mondja,az lehet egy hülyéskedes, keményebb szex,vagy perverz játék de egy idegennek ne mond ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!