Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy sok nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nőnek nem tetszik, ha azt mondja a pasi, hogy de megdugnálak?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy ez miért bunkóság. Ez azt jelenti, hogy jó tested van, ami igen vonzó. Ezen miért kell megsértődni, játszani az álszentet? Ha nekünk azt mondja egy nő, hogy de lefeküdnék veled, az hatalmas lökés az önbizalmunknak. A nő miért játsza a sértődöttet, meg mondja, hogy de bunkó ez a pasi?

2020. jún. 5. 22:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Ha valaki ezt mondaná nekem, szimplán idiótának nézném, mivel a legalapvetőbb illemmel sincs tisztában.
2020. jún. 5. 23:27
 12/33 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, miért kéne ezt bóknak vennem.

A baráti körömben eleve nem gyakori az ilyen megnyilvánulás, de ha valaki arra utal, hogy mondjuk velem lefeküdne, azt is kulturáltabban teszi.

Ez a "de megdugnálak" mondat nálam mindig egy olyasmi képet elevenít fel, amikor tüzel a kutya és ráveti magát első nőstényre. Szerinted melyik nő vágyik ilyen aktusra? Ez tárgyiasító, amit a #4-es írt, az bók. Tényleg nem érzed a kettő között a különbséget?

A barátomtól például ez a mondat hagyta már el a száját, de vele már vagyok már egy olyan szinten (párkapcsolat), hogy tudjam, nem csak a külsőm fontos neki, és a szex közben sem csak a saját élvezete érdekli.

Nem is értem, hogy jut valakinek eszébe ezt így mondania egy ismerősének. Ezt azoktól tudom legfeljebb elképzelni, akik az utcán fütyülnek a lányok után.

2020. jún. 5. 23:32
 13/33 anonim válasza:
40%
A nő nem úgy gondol az ilyen kijelentésekre, mint a férfi, úgy is mondhatnám, hogy a nők másként éreznek. Genetikai információinknak egészen pontosan egy százaléka az, amely megkülönbözteti a nőt a férfitól. Bár a férfiagy kilenc százalékkal nagyobb méretű, a két nem agysejtjeinek száma azonos. Ha azonban MRI-felvételen vesszük szemügyre a férfi és a nő agyát, jelentős különbségeket észlelünk. Az egyik ilyen, hogy pl. a nőknél a hippokampusz nagyobb. Ez az agyi terület nemcsak az érzelmek keletkezésében játszik főszerepet, hanem ez az a rész, amely aktivizálja a nő érzelmi emlékezőképességét. Ez a tény az egyik oka annak, hogy a nők sokkal jobban képesek kifejezni az érzéseiket, és soha nem felejtik el az első szerelmüket. Ezzel szemben a férfiagyban a nemi ösztönért felelős terület két és félszerte nagyobb részt foglal el, mint a nőiben. Ezenkívül jóval nagyobb a cselekvésért és az agresszióért felelős terület is. Az is tény, hogy a szex a nők fejében lényegesen alacsonyabb rangot élvez, mint a férfiaknál. Egy felmérés szerint a 20–30 év közötti férfiak 85 százaléka naponta számos alkalommal gondol a szexre, míg a nők legföljebb egyszer, a legtermékenyebb napjaikon 3-4-szer. Bár mindkét nemnél a tesztoszteron nevű hormon váltja ki a nemi vágyat, ennek termelése a férfiaknál 10-100-szor erősebb, mint a nőknél. Egyidejűleg a női ciklus második felében szerepet játszó progeszteron el is nyomja a tesztoszteron hatását. Szóval a lényeg az, hogy ismeretlenül ne mondjunk olyat a nőnek, hogy de megdugnálak, mert nem úgy fog rá reagálni, mint ahogyan a férfiak értik.
2020. jún. 5. 23:33
 14/33 anonim ***** válasza:
78%

10

A tárgyiasítás alatt sokan sokfélét értenek (egyesek már azt is, ha simán külső vonzalmat érzel felé), de az elterjedt értelmezések többségében közös vonás, hogy ha nem vagy valakinek tekintettel az emberi mivoltára, érzéseire, jogaira, akkor tárgyiasítasz.

Amikor kimondod, hogy "megdugnálak", teljességgel ignorálod, hogy ismeretlentől hogyan csapódik le ez a szó (általában senki nem a kölcsönös örömszerzésre asszociál róla - "használatra", birtoklásra, fenyegetésre annál inkább), s emiatt mint "bók", 99.999 % eséllyel nem fog célba érni, és valószínűleg nagyon nem fog jólesni a nőnek. Ehhez jön, hogy a kérdéskiírás szerint még el is vitatod a jogát, hogy tolakodónak találja, ellenben elvárod, hogy díjazza ("miért játssza a sértődöttet").

2020. jún. 6. 01:35
 15/33 anonim ***** válasza:

Azért, mert nőknek annyira magas a szexpiaci értéke, hogy ha csak a DUGÁST vesszük alapul, akkor még átlag alatti fogatlan cigányasszonyok is kapnak párezer forintot érte olyan férfiaktól, akiknek másképp még olyan se jutna.

Tehát férfiként úgy próbáld meg átérezni a dolgot, mintha azt mondaná neked egy nő, hogy "olyan szívesen eltartatnám magam veled úgy, hogy sosem érhetnél hozzám és melletted szeretőket tartanék, akár többet is, akiket szintén a te pénzedből pénzelnék.

Persze vannak olyan perverz férfiak, akik még ebbe is belemennének, de most ezt a részt ignoráljuk. Remélem így már átment az, hogy kb. mit érezhet egy nő, mikor ilyet mondanak.

Ahogy az is, hogy ha ezt a mondatot mondjuk egy playmate mondaná, akkor azért nem fájna annyira, csak lenne benned egy olyan érzés, hogy "miért csak arra kellenék neki, szexre meg egyáltalán nem?"

ellenben ha Lang Györgyi mondaná ugyanezt, akkor te is undorodnál magadtól, hogy "micsoda ocsmány lény lehetek, ha még egy ilyen külsejű nőnek is CSAK arra kellenék, hogy eltartsam".

2020. jún. 6. 05:43
 16/33 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként a régi korokban szerintem minden nő pofánvágott volna érte.

Épp manapság lazultak annyira az erkölcsök meg lett egyre betegebb a világ, hogy ha elég jól nézel ki és olyan közegben mondod (nem villamoson, mikor megy munkába vagy egyetemre a csaj), mondjuk fesztiválon ittasan, akkor akár még instant dugás is lehet belőle, mert örül a tini 3,14csa, hogy egy adonisznak odaadhatja magát.

Aki viszont egy fokkal értelmesebb, az még ha fehérmájú is elhajt a bánatba, mert még ha tudja is, hogy csak azt szeretnéd és egyébként se menne hozzád feleségül, legalább erőltesd már meg egy kicsit.

2020. jún. 6. 05:47
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Legutoljára egy fogatlan, büdös cickány mondta ezt nekem a nyílt utcán, miközben fogdosta magát. Körülbelül ezen a szinten van maga a megnyilvánulás stílusa is.
2020. jún. 6. 08:25
 18/33 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

Ez olyan féle logika alapján megy, hogy ha engem megismer úgy egy pasi, akkor rájön, hogy szeretem, ha így beszél velem, beindít. Sajnálom, ha te ezt nem tudod követni.

2020. jún. 6. 08:40
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

A pàrom mondhatja. Mert tudom, hogy tisztel, nem bànt, jò vele.

Egy,vadidegentől ez visszataszító, bunkó, legjobb esetben is èrdektelen. És bizonyos szituàciòkban ijesztő.

2020. jún. 6. 09:06
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"A nő miért játssza a sértődöttet, meg mondja, hogy de bunkó ez a pasi?"

Egyszerűen azért, mert ez egy valóban bunkó megnyilvánulás olyan nő felé, akivel nincsen köztetek intimitás.

2020. jún. 6. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!