Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Nagyon fura, ha énneke tetszik, hogy hurkásak vagytok?
Régóta tetszenek a telt, molett, duci, de a kövér lányok is. A baj az, hogy nem tudom, hogyan fogadná ezt egy duci lány.
Sajnos nem is ismerek teltebb lányokat, csak átlagos vagy soványakat.
Tudom, hogy szokatlan, de nekem ez tetszik.
Illetve még annyi, hogy :
Nektek a magas férfiak tetszenek?
Biztos nagyon fura( ironia) egy duci lanynak soha sincs pasija.
Amugy ha nem tolod a kepebe h fura h ilyen koveren tetszel akkor még szoba is allna veled.de komolyan..mintha talalkoznek egy magas sraccal es azt mondanam neki h tok bizarr hogy egy ekkora srachoz vonzodok, de tetszel.hát eleg hulyen jonne ki.
nekem is a husisabb alkat jön be, van akinek fura, van akinek nem
a husisabb csajokkal a legnagyobb baj, hogy eléggé önbizalom hiányosak
F
Ezzel semmi probléma nincsen. Kinek a pap kinek a paplan. Viszont szerintem ne úgy kezd, hogy imádom, hogy úgy nézel ki mint a michelin baba.:Dd (lesarkítva)
Szimplán éreztesd vele, hogy nő és hogy gyönyörű ésatöbbi..
Sok dundi lányka eléggé önbizalomhiányos, így bejön nekik, hogyha kedveskedsz stb.
(Nőként így ennyi lenne a véleményem.)
Én eléggé molett vagyok.
Ha valaki úgy jönne oda hozzám, hogy tetszik, hogy nem vagy vékony, akkor eléggé megsértődnék, és nem azért, mert burkoltan lekövérezett (tisztában vagyok a kinézetemmel, korlátaimmal), hanem mert rögtön a kinézetre megy, és ez így olyan, mintha azon kívül nem is érdekelné más.
De ha nem hozod fel rögtön ezt a témát, hanem max. akkor, mikor már szorosabb a viszonyunk, de akkor is csak szolidan, az nem baj.
#3-nak igaza van, a kedveskedés az nagyon jól tud esni (pl: csinos vagy, tetszik az alakod, stb... És ezeket már lehet nyugodtan az ismeretség elején is!)
Nekem nem feltétlen a magas fiúk tetszenek, volt olyan, aki 197 centi volt, de olyan is, aki csak 5 centivel volt nálam magasabb.
Amíg nem akar etetni, meg hízlalni, addig nekem nem gond, ha egy srácnak az ilyen alkat jön be, sőt még örülök is neki.
Igen, kifejezetten a magas férfiak tetszenek. De azért persze nem csak ez számít, és ha valaki alacsonyabb, az sem kizáró ok. :)
"Tudom, hogy szokatlan, de nekem ez tetszik"
Ez nagyon gàz... Mi lenne ebben szokatlan? Ezt lenyomod egy csajnak elküld a fenébe, jogosan!
Örülnék ha egyszer olyan pasim lenne aki nem csak elfogadja hogy ez van, hanem kifejezetten tetszik neki hogy kövér vagyok :D
Eddig csak olyanokkal volt dolgom akik csak elfogadták, mert kompenzáltam a személyiségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!