Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok úgy maszturbálni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panther777 kérdése:

Szoktatok úgy maszturbálni, hogy a végén élvezéskor összefogjátok a fitymátokat, és így a sperma a makk és a fityma közti helyen marad? Majd így kimenve a wcre ott szétnyitva folyatjátok ki a spermát? Lányok nektek tetszene ilyen látvány pasin?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fér el ott nektek egy élvezésnyi sperma? Nálam esélytelen...
2020. jún. 4. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

"A nőknek nem tetszene - de az sem ha simán vered ki, mert nem kíváncsiak arra hogy veri ki magának valaki."

Nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az igaz, hogy nem tetszene a visszatartás. De ha simán magának...?! Jajj dehogynem, had lássam! ;-)

2020. jún. 7. 05:19
 13/16 anonim ***** válasza:
én kipróbáltam ezt, és nem lehet ott tartani. Mindenképp kijön, tetszett az érzése, csiklandósabb érzékenyebb lettem ott ^^
2020. jún. 20. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Èn csaj vagyok,ès nem szeretem ha a pasim visszafogja,jöjjön aminek jönnie kell,azèrt csinàljuk,nem? szàmba nem mehet csak,egyébkènt bàr hova a testemen,ès szeretem nèzni,ahogy veri is,én is masztizom előtte,most lehet azt gondoljàtok jo perverz vagyok,nő létemre.
2020. júl. 10. 05:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Körülmetélve nem megy úgy!
2020. júl. 11. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Mukodik a dolog, neha csinaltam. Inkabb pisilessel szoktam. Nem jellemzo. Lanyokat ez nem izgatja szerintem ahogy a hoki sem igazan.
2020. aug. 1. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!