Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A bugyi és a melltartó összeil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bugyi és a melltartó összeillő kell hogy legyen?

Figyelt kérdés

nagyon rontja az összképet, ha nem az? Mondjuk van egy fekete melltartóm, piros tangával, vagy bármilyen más egymást nem ütő, de különböző színek. Ez kiábrándító? Szerezzek be össszeillőt, ha lesz pasim?

Ebből leszűrtök valamit (pl igényesség)?

2020. máj. 19. 15:37
A kérdező szavazást indított:
Semmit nem számít.
Csak annyit számít, hogy narancssárgához ne vegyél zöldet, szóval ha különböznek is a szinek, legyenek összeillőek.
Nem verem a fejem a falba, de azért zavar, jó lenne ha egyforma lenne a bugyi és a melltartó.
Engem teljesen kiábrándít.
51 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Férfi nap van szóval a gykes lányok is kicsit aktivabbak lehetnének a fotókkal :D
2020. máj. 19. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem igazan erdekel alapban.

Max akkor ha pl tancolna vagy mas hasonlo erotikus dolog lenne elotte amikor szamit a fehernemu.

2020. máj. 19. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, és eleinte, amikor csak alkalmanként találkoztunk, igyekeztem szettet felvenni. Aztán persze amikor minden nap együtt vagytok ez már kevésbé megoldható, bár számomra a fehérnemű mindig fontos, és ez alatt nem a totál drágát és egyedit kell érteni.

Ha randira mész, első alkalmakra, főleg lepd meg a pasit egy klassz szettel. Párat azért érdemes venni, bármikor elővehető csábításra :)

2020. máj. 19. 16:48
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Egyik legfőbb szempont, hogy minél hamarabb lekerüljenek.
2020. máj. 19. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
7%

ma 22:36

Éhes disznó makkal álmodik

2020. máj. 19. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

5ös

Így van sajnos. Csak arra akartam célozni, hogy engem nem nagyon érdekel a fehérnemű.

2020. máj. 19. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít
2020. nov. 15. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Fekete bugyihoz fekete melltartó illik, piros bugyihoz piros melltartó.
2020. nov. 16. 01:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak a fehérneműreklámokon mutat jól. A való életben nem befolyásol semmit, úgyis csak a viselője + családtagjai látják, akik nem eszerint értékelik párjukat/anyjukat/leányukat. Nem lesz tőle felemás. Két teljesen eltérő testrészről van szó, eltérő funkciójú ruhadarabokról.

Különben is, más-más lesz a bugyi és a melltartó kihordási ideje, azt csak a gyártók propagálják, hogy ha egyik elhasználódott, dobd ki a másikat is.

Sportruházatnál, amit idegenek előtt is hord a nő, már más a helyzet, ott tényleg csinosabb, ha garnitúrát alkot az alsó és a felsőrész (mint ahogyan pl. egy öltöny/kosztüm esetén is lenni szokott).

42F

2021. jan. 23. 05:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok, a végére hozzátenném, hogy az írt külső ruházatnál sem "kötelező", de ha eltérő, akkor azért passzoljon.
2021. jan. 23. 06:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!