Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok úgy maszturbálni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panther777 kérdése:

Szoktatok úgy maszturbálni, hogy a végén élvezéskor összefogjátok a fitymátokat, és így a sperma a makk és a fityma közti helyen marad? Majd így kimenve a wcre ott szétnyitva folyatjátok ki a spermát? Lányok nektek tetszene ilyen látvány pasin?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 14:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

Ez fizikailag lehetetlen.

A spermát nem tudod vissza tartani. Vagy kilövell vagy lefolyik a pöcsödre.

Amikor én verem van úgy hogy 40-50cm távolba spriccol el !

Nemhogy még megmarad a bőr és a makk közt! Kérdező te se láttál még farkat.. Ha pedig neked is az van akkor nem tudod használni.

2020. jún. 4. 15:03
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem tetszene.

Az tetszik ha kispriccel.

2020. jún. 4. 15:03
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Legközelebb kipróbálom, bár kétlem, hogy meg tudnám csinálni :)

Sok mindent próbáltam már, de ezt még nem. Hiába, mindig tanul az ember.

2020. jún. 4. 15:05
 4/16 A kérdező kommentje:
nekem is messze ellőne ha hagynám de a fityma fedi a makkom és egyik kezemmel összefogom a fitymát, attól a sperma még kijön csak ottragad a bőr és a makk közt. Így pl ha verem az ágyban nem lesz minden olyan
2020. jún. 4. 15:05
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Simán meg tudod csinálni, szoktam én is így, így legalább nem kell "takarítani" annyira utána. Persze van amikor nem fogod elég erősen és a kezedben landol egy része, de akkor is könnyebb utána rendbe tenni magad, mintha szétlövöldöznéd a fél szobát.

A nőknek nem tetszene - de az sem ha simán vered ki, mert nem kíváncsiak arra hogy veri ki magának valaki.

2020. jún. 4. 15:09
 6/16 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele
2020. jún. 4. 15:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg tudom csinálni, bár én jobban szeretem kiengedni.
2020. jún. 4. 15:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mik vannak! Én 40 vagyok, de még én sem próbáltam soha.

Teszek ma egy kísérletet XD

2020. jún. 4. 15:24
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Igen szoktam, és nagyobb orgazmusom van, mint a másik (klasszikus) módszernél👍
2020. jún. 4. 15:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt utálom a legjobban, mikor vissza kell tartani az orgazmust, és nem tudom elengedni magam teljesen. Én mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobban elengedjem magam, ha szorítom, vagy ilyesmi, az nagyon szar érzés. Egy papírzsepi csodákra képes.
2020. jún. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!