Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok úgy maszturbálni, hogy a végén élvezéskor összefogjátok a fitymátokat, és így a sperma a makk és a fityma közti helyen marad? Majd így kimenve a wcre ott szétnyitva folyatjátok ki a spermát? Lányok nektek tetszene ilyen látvány pasin?
Ez fizikailag lehetetlen.
A spermát nem tudod vissza tartani. Vagy kilövell vagy lefolyik a pöcsödre.
Amikor én verem van úgy hogy 40-50cm távolba spriccol el !
Nemhogy még megmarad a bőr és a makk közt! Kérdező te se láttál még farkat.. Ha pedig neked is az van akkor nem tudod használni.
Nem tetszene.
Az tetszik ha kispriccel.
Legközelebb kipróbálom, bár kétlem, hogy meg tudnám csinálni :)
Sok mindent próbáltam már, de ezt még nem. Hiába, mindig tanul az ember.
Simán meg tudod csinálni, szoktam én is így, így legalább nem kell "takarítani" annyira utána. Persze van amikor nem fogod elég erősen és a kezedben landol egy része, de akkor is könnyebb utána rendbe tenni magad, mintha szétlövöldöznéd a fél szobát.
A nőknek nem tetszene - de az sem ha simán vered ki, mert nem kíváncsiak arra hogy veri ki magának valaki.
Hogy mik vannak! Én 40 vagyok, de még én sem próbáltam soha.
Teszek ma egy kísérletet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!