Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet Bdsm szexchatelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Bdsm szexchatelni?

Figyelt kérdés

Eléggé tapasztalatlan szub vagyok és szeretném kipróbálni a Bdsm-et virtuálisan.:D Sajnos erre nem igazán találtam olyan oldalt, ahol nem kellene fizetni valami Vip tagságot.

Olyan oldalt keresek, ahol elfogadják, hogy nem küldök képet és nem lesz tali a végén. Inkább csak szexchatet és utasításokat várnék az illetőtől. Egy oldalon láttam reális esélyét a dolog működésére, de ott az emberek inkább csak megismertek volna és talival próbálkoztak, komoly kapcsolatot akartak..

Értem, hogy képet miért kérnek az emberek ilyen alkalmakkor, viszont nem küldök interneten senkinek sem:/

Tudtok ajánlani Bdsm szexchatre alkalmas oldalt?

2020. jún. 3. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Itthon esetleg az smpixie v. az eropolis - de az emberek vizuális típusok. Még azok is akik szexchatben "utaznak" képeket akarnak látni, hogy akinek írnak az tényleg az-e akinek kiadja magát, illetve végrehajtja-e a feladatot.

Szub vagy - de ha félsz megélni a vágyaidat akkor nem fognak megvalósulni élőben sosem, csak ábránd marad.

Megjegyz.: egy igazi Dom nem fog virtuálisan, ismeretlenül utasítgatni, mert a BDSM nem erről szól (max. a már meglévő, ismert szubjának ad ki napközbeni kisebb-nagyobb feladatot).

2020. jún. 3. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Régebben a chat.hu volt ilyen. Én szívesen elszórakozom ilyen dolgokkal, de idővel mindenki igényelni fogja a személyes találkozót szerintem. 34/F
2020. jún. 4. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia, ha gondolod nekem írhatsz, én is erre keresek partnert.
2021. jan. 6. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!